ANUNTURI

O nouă victorie importantă, după cea în cauza cofetarului creștin Philips. A refuzat să facă aranjamentul floral la o nuntă de homosexuali și a fost dată-n judecată. Acum Curtea Supremă a SUA îi dă dreptate

Curtea Supremă a Statelor Unite a anunțat că dorește să fie reconsiderat cazul florăresei Barronelle Stutzman, care a refuzat, din convingeri religioase, să realizeze aranjamentul floral pentru “căsătoria” unui cuplu gay, scrie Il Giornale.
În urma deciziei din 4 iunie în favoarea lui Jack Phillips, cofetarul care a refuzat să creeze un tort personalizat pentru căsătoria unor homosexuali, Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite dorește ca acum să fie reconsiderat și cazul lui Barronelle Stutzman.
Bob Ferguson, procurorul general al statului Washington, și cuplul de același sex format din Curt Freed și Robert Ingersoll, au dat în judecată Arlene’s Flowers di Richland, florăria deținută de Barronelle Stutzman, o femeie în vârstă de 73 de ani, deoarece în septembrie 2013 aceasta a refuzat să lucreze pentru căsătoria cuplului gay.
Ingersoll era client al florăriei de cel puțin nouă ani, cumpărând numeroase aranjamente florale de aici.  Când Ingersoll a vrut să cumpere aranjamente florale pentru “căsătoria” sa cu o persoană de același sex,  Barronelle Stutzman a refuzat, spunând că nu poate face asta datorită credinței salereligioase bazată pe faptul că nu există decât o singură căsătorie, aceea dintre un bărbat și o femeie.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: