Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Un vis care m-a pus pe genunchi

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Noaptea trecută m-am trezit speriat dintr-un vis care m-a făcut să rămân în rugăciune aproape toată ziua. Am visat niște teroriști care au venit cu două lăzi pline cu arme înaintea unui grup de prizonieri creștini și se pregăteau să-i execute cu acele arme pentru credința lor în Dumnezeu. Eu eram printre prizonieri. Această acțiune se derula într-o țară musulmană unde creștinii sunt prigoniți.

Am realizat că prin acest vis Dumnezeu vrea ca să simt ce simt creștinii amenințați cu arma și pe lângă faptul că eu trebuie să mă rog, trebuie să vă chem și pe voi la mijlocire. Cred că lucrul acesta chiar se întâmplă undeva, iar acei creștini au nevoie de rugăciunile noastre cum avea Petru nevoie de rugăciunea Bisericii când el era închis de Irod și ținut pentru decapitare chiar în ziua de Paște.

Conform calculelor anul trecut a fost anul cel mai sângeros pentu creștinii din țările persecutate. Câteva sute de mii de credincioși au fost executați în acest an. Cu siguranță secolul acesta a dat cei mai mulți martiri ai credinței.

Poate vă întrebați cum de nu primele secole au fost cele mai sângeroase când îi avem pe Nero și Domițioan ca persecutori ai creștinilor, aceștia au dat creștinii la lei în arene și chiar au luminat străzile Romei cu trupurile lor ca torțe.

Dar atunci erau foarte puțini creștini, creștinismul nu se răspândise ca astăzi. Azi avem doar în China câteva zeci de milioane de credincioși, care nu-s în nicio organizație/cult, ci pur și simplu creștini. Și mai avem câteva milioane bune în țările musulmane.

Ei se adună prin subsoluri și prin beciuri, prin munți și prin păduri. În Paris am întâlnit un turc care, în plin Ramadan și lucrând printre musulmani, mi-a arătat că el are Biblia pe telefon și că o citește. Cumva ascundea de colegii lui lucrul acesta deși era într-o țară liberă. Se vedea că vine dintr-un mediu în care dacă ești creștin trebuie să te uiți mereu in spate și să fii gata oricând să-L întâlnești pe Dumnezeul tău.

Rugați-vă pentru creștinii persecutați!

https://www.facebook.com/search/top/?q=tony%20berbece

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23487 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: