Reclame
ULTIMELE STIRI

Un fost satanist susține că rugăciunile creștinilor l-au împiedicat să își ducă la îndeplinire planurile malefice


Un fost satanist a adeverit puterea rugăciunilor făcute de creștini, spunând că a fost împiedicat să-și ducă la îndeplinire planurile sale malefice atunci când  a întâlnit un grup de credincioși. John Ramirez afirmă că a crescut într-o familie care era în mare măsură implicată în vrăjitorii și a fost numit chiar de niște prieteni “fiul lui Lucifer” din cauza participării sale la ritualuri satanice care implicau sacrificii animale (Christian Today).

După ce a devenit mare preot într-o religie numită palo mayombe, Ramirez a întâlnit după aceea o fată care l-a invitat la biserică și l-a prezentat părinților săi creștini. Ramirez a început să frecventeze biserica familiei fetei și, în cele din urmă, s-a întors la Hristos în timpul unui serviciu de închinare. Cu toate acestea, el a avut parte de numeroase atacuri spirituale la scurt timp după ce a renunțat la vrăjitorie.

În ciuda atacurilor demonice, Ramirez și-a păstrat credința și acum împărtășește altora mesajul Evangheliei. În cartea sa Armed and Dangerous: The Ultimate Battle Plan for Targeting and Defeating the Enemy (Înarmat și periculos: Planul final de luptă pentru țintirea și înfrângerea dușmanului), Ramirez împărtășește câteva sfaturi despre modul în care creștinii pot lupta împotriva răului prin puterea Duhului Sfânt.

Ramirez a mărturisit că a scris cartea pentru a-i ajuta pe creștini să înțeleagă modul în care pot pune în practică strategiile de “apărare” și “atac” în războiul spiritual. Acesta a explicat faptul că satanismul capătă mai multă putere atunci când este folosit împotriva creștinilor care nu se roagă. Ramirez și-a amintit de acea vreme, înainte de convertirea sa, când a întâlnit un grup de credincioși care se rugaseră împotriva lui, în perioada în care încerca să ducă la îndeplinire un plan malefic.

“Acei credincioși, acel grup de oameni, acei mijlocitori m-au trântit la pământ în domeniul spiritual”, a declarat el pentru CBN News. “Când am intrat în cartier, i-am văzut că erau în părtășie, ținându-se de mâini. Se țineau cu adevărat  de mâini, la propriu? Asta nu știu, dar la nivel spiritual este cert că se țineau de mâini. Și au reușit să mă alunge din cartier”, a adăugat el.

Ramirez a mărturisit că și-a întrerupt planul diabolic datorită puterii rugăciunilor creștinilor. El îi încurajează acum pe creștini să extindă sfera rugăciunilor lor și să se roage pentru școli, pentru cartier și pentru întreaga națiune. Pastorul a spus că nu va renunța la ceea ce a dobândit în Hristos pentru nimic altceva din lumea aceasta. “Timp de douăzeci și cinci de ani, am reușit să fac orice pentru oricine, oriunde”, a spus Ramirez, conform CBN News. “Îmi doresc ca toți să fim nebuni pentru a-L câștiga pe Hristos. El e viața mea. E suflarea mea din fiecare moment. El merge cu mine. Am auzit sunetul vocii Lui în urechea mea”, a adăugat el.

https://www.totalschimbat.ro/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23258 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Un fost satanist susține că rugăciunile creștinilor l-au împiedicat să își ducă la îndeplinire planurile malefice

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: