Reclame
ULTIMELE STIRI

E vremea să te implici – Viorel Iuga, preşedintele Alianţei Evanghelice din România

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Cu sau fără implicarea noastră, Dumnezeu îl va ajuta pe domnul Vasile Bănescu, numai că lipsa de implicare ne va umple de ruşine şi se va întoarce împotriva noastră.

La început am crezut că este o glumă. Apoi, am văzut că gluma se îngroaşă. Acum, îmi dau seama că unii chiar ne-au pus gând rău…
Sesizam cu ceva timp în urmă că se fac eforturi majore, unele la limita legii, pentru acuzarea purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române, domnul Vasile Bănescu. Nu sunt „la zi” cu tot ce se întâmplă în societate, dar citind cum decurge procesul de la CNCD, https://www.stiripesurse.ro/ patru-ore-de-injosire- petrecute-de-dl-vasile- banescu-la-cncd_1271444.html
este evident că realitatea prezintă două aspecte clare şi foarte nefericite. În primul rând, duşmanii familiei sunt foarte activi şi luptă pe orice cale folosind orice mijloace pentru învinovăţirea celui care „şi-a permis” să menţioneze un adevăr incontestabil. De cealaltă parte, protectorii familiei şi ai adevărului, sunt mult prea aglomeraţi pentru a veni în sprijinul celor care apără familia şi adevărul.

Dragi creştini,
Stimaţi cetăţeni,
Oare chiar atât de jos am ajuns? Oare chiar ne putem permite să tăcem când fratele nostru este înjosit, hărţuit şi umilit? Dacă unui asemenea om i se pot înscena atât de uşor aşa de multe, nu realizăm că ni se pregăteşte „botniţa” la toţi?

Dragi români, în cazul de faţă nu este vorba de aspecte religioase sau doctrinare. Aici este vorba de însăşi libertatea noastră de exprimare. Dacă alţii au voie să ne eticheteze în fel şi chip, noi, creştinii, nu avem voie să mai rostim nici măcar Adevărul?

Dumnezeu să se îndure de noi, să ne trezim, până nu este prea târziu. Cu sau fără implicarea noastră, Dumnezeu Îl va ajuta pe domnul Vasile Bănescu, numai că lipsa de implicare ne va umple de ruşine şi se va întoarce împotriva noastră.

Viorel Iuga, preşedintele Alianţei Evanghelice din România

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (24681 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: