Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Domnule Dragnea


Domnule Dragnea, gata, ne ajunge, pensionarii aceia pe care credeți că vă bazați, vecini, rude, cunoștințe, adesea mă întreabă când aveți de gând să vă opriți și să nu mai faceți rușine României. Da, e o mare rușine ca să fii condamnat în deturnarea unor fonduri destinate orfanilor, sunteți singurul care a instigat la deturnarea unor fonduri destinate ajutorului social.

Nu mai pun zecile de minciuni pe care ne-am săturat să le auzim, ne-am săturat și de povestea morților care votează, ne-am săturat și de rușinea pe care o face doamna prim ministru sutelor de mii de oameni care și-au rupt hainele în cot pe băncile școlii, iar pentru ei nu e mai mare înjosire decât să fie reprezentați de cineva care nu e capabil să lege două fraze fără a face o gafă care întrece cele mai hazlii perle de la bac. Am râs copios la primele greșeli, dar acum nu mai avem puterea nici să râdem. Ați reușit să distrugeți și binecunoscutul umor românesc, acela de a găsi ceva de râs în “tragediile” noastre cotidiene. Azi nu mai putem râde, suntem în doliu.

Și nu o spun din partea “statului paralel”, ci o spun din aceeași barcă cu dumneavoastră: “Ne scufundăm!” A ajuns România ca acea corabie în care era Iona, corabia se scufunda din cauza lui, iar el nu avea nicio problemă, dormea pe fundul corabiei. Dar aș vrea să vă spun un lucru pe care cred că și cei mai apropiați colegi de partid au realizat-o: “Furtuna nu se va opri până nu veți sări din barcă!”

Domnule Dragnea, vă rugăm lăsați-ne să ne peticim singuri țara mitraliată și găurită de tunurile de jaf alea celor ce și-au vândut neamul pe o insulă în țară sau în afară. Voi puteți pleca în Costa Rica, Madagascar și alte state exotice. Noi suntem “condamnați” să rămânem. Lăsați-ne și nouă ceva pentru copiii noștri. Deja luăm apă și ne-a cam ajuns până la gât.

https://www.facebook.com/search/top/?q=tony%20berbece

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22950 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Tony Berbece: Domnule Dragnea

  1. A republicat asta pe LIVE Crestin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: