EDITORIALE

Daniel Popescu: Este oare viata dreapta? Se merita sa fac tot ceea ce fac?

Poate ca privesti la tine la viata ta sau la cei din jurul tau si-ti pui aceaste intrebari: “este oare viata dreapta? Se merita sa fac tot ceea ce fac? Stie cineva de existenta mea sau le pasa celor din jur de mine? Parintilor mei sau lui Dumnezeu chiar ii pasa de mine?”

Poate deznadejdea, descurajarea te-au inconjurat astazi mai mult ca niciodata si poate simti ca-I mai bine sa te stingi decat sa-nfloresti. Vreau doar sa-ti reamintesc ca Rascumparatorul meu este viu si daca s-a indurat de mine, se va indura si de tine. Dumnezeu i-a spus lui Ieremia niste cuvinte mari pe cand el era doar un copil, “Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale te cunoşteam şi mai înainte ca să fi ieşit tu din pântecele ei, Eu te pusesem deoparte şi te făcusem proroc al neamurilor.” Ieremia 1:5

Cum adica, Doamne, mai inainte ca eu sa ma fi nascut Tu ma stiai deja? ma cunosteai pe nume, si ai pus in mine un dar sa pot fi folositor celor din jurul meu? Da, Dumnezeu lucra la viata ta inca inainte sa te fi nascut tu si El te cunostea. Ridica-te de acolo de jos si cinsteste-ti imparatul pentru ca El stie cine esti si in curand iti va vorbi si tie. Domnul sa te binecuvinteze!

Cu drag, Daniel Popescu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: