Reclame
ULTIMELE STIRI

Om de știință de la NASA: „Văd slava lui Dumnezeu în fiecare zi

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00


Fizicianul Adam Szabo lucrează în cadrul agenţiei spaţiale NASA de peste 10 ani, la proiectul sondei spaţiale Parker Solar, proiect ce are o valoare estimată la peste 1,6 miliarde de dolari.

Într-o convorbire cu postul creştin CBN News, Szabo a declarat: „Văd în fiecare zi minunile lui Dumnezeu din spaţiul cosmic şi chiar existenţa noastră pe Pământ nu ar fi posibilă fără intervenţia divină a unui Creator!”

Scopul proiectului este de a trimite o sondă spaţială de mărimea unui automobil în spaţiu, pentru a orbita în jurul Soarelui. Sonda este programată să facă 24 de revoluţii în jurul astrului.

Spaţiul cosmic: creaţia lui Dumnezeu

Sonda spaţială se va apropia de Soare la o distanţă de 3.7 milioane de mile (5.92 milioane de km), mai aproape decât a ajuns orice alt vehicul spaţial şi de 8 ori mai aproape decât Mercur, care este cea mai apropiată planetă de Soare.

Fizicianul vede lucrarea lui Dumnezeu în spaţiul cosmic: „Când ne uităm la câtă energie este în Soare ne minunăm de felul în care această energie, care este extrem de periculoasă dacă am fi expuşi în mod direct la ea, ajunge pe Pământ fără să ne facă rău.  A fost nevoie de un efort uriaş pentru a proiecta şi realiză sonda care va fi lansată în spaţiu, din aliaje de materiale care să-i ofere protecţie atunci când va fi în apropierea Soarelui.”

Misiunea sondei spaţiale

Programată pentru lansare pe data de 31 iulie 2018 de la baza de lansare Cape Canaveral din Florida, sonda spaţială va studia modul în care căldura şi energia circulă în atmosfera Soarelui, cunoscută ca fiind coroana solară, și care are o temperatură mai mare decât suprafaţa Soarelui.

Sonda va transmite date către Pământ, unde oamenii de ştiinţă de la NASA vor încerca să afle cum se petrece mişcarea de accelerare care duce la formarea furtunilor solare care afectează Pământul şi celelalte planete.

Sonda a fost numită după omul de ştiinţă Eugene Parker, care a fost primul care a emis ipoteza conform căreia magnetismul şi materia se degajă din Soare şi afectează Pământul şi celelalte planete din sistemul nostru solar.

Sonda solară va ajuta oamenii de ştiinţă să răspundă la multe întrebări

„Sonda spaţială ne va ajuta să găsim răspunsuri la întrebări care au pus oamenii de ştiinţă în încurcătură timp de mulţi ani,” a declarat Nicola Fox care lucrează în cadrul laboratorului de fizică aplicată de la universitatea Johns Hopkins.

„Avem de a face cu un vehicul spaţial care este dotat cu cele mai noi şi performante tehnologii care ne vor ajuta să găsim un răspuns la întrebarea: de ce este coroana solară mult mai fierbinte decât suprafaţa acestuia?”

Şase instrumente aflate la bordul sondei vor măsură câmpurile electrice şi magnetice ale Soarelui, precum şi furtunile solare şi alte fenomene.

Vremea în spaţiu nu pare a fi un lucru care să ne îngrijoreze pe Pământ, însă oamenii de ştiinţă estimează că o furtună solară severă poate deveni imprevizibilă şi poate cauza pierderi de trilioane de dolari pentru economia SUA care s-ar putea confrunta cu o cădere a sistemului de aprovizionare cu energie electrică ce ar putea dura chiar şi un an de zile.

CITESTE MAI MULT: http://newshalom.net/om-de-stiinta-de-la-nasa-vad-slava-lui-dumnezeu-in-fiecare-zi/

Reclame
Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22699 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: