ANUNTURI

Grupul Omega: Lizzie, fetita noastra a exclamat ” Acum stiu ca Dumnezeu exista”. Dumnezeu ne-a protejat si am iesit toti trei din masina

Lizzie, fetita noastra a exclamat ” Acum stiu ca Dumnezeu exista”…( Now i know God exists )
In Aprilie 2015 am plecat cu masina din Chicago spre Florida in vacanta de primavara.
Cu vreo 20-30 de minute inainte de a ajunge la locul destinatiei Lizzie ( la varsta de 10 ani ) statea rezemata cu capul pe usa ( pe bancheta din spate langa usa din dreapta ) sa mutat langa Sorinela in partea stanga care a pus centura de siguranta peste Lizzie.
Dupa aprox. o jumatate de ora, am virat la dreapta pe strada care ducea la destinatie si un SUV ( tip Aro ) a intrat direct in noi in usa pe care Lizzie isi rezema capul cu aprox. jumatate de ora in urma dar… Dumnezeu care este in trecut, prezent si viitor, a stiut prin ce vom trece si CREDEM ca numai El a pus in mintea fetitei noastre, sa se mute in partea stanga langa Sorinela !!! …masina SUV a intrat in usa din dreapta din spate si am fost impinsi in stalpul semaforului…!
Dumnezeu ne-a protejat si am iesit toti trei din masina, a venit pompierii, politia, ambulanta si dupa ce au testato pe Lizzie si pe noi …au constatat ca santem bine OK … se mirau ca nu santem loviti, priveau masina care era lovita in amandoua partile si noi nu avem nimic … Lizzie si-a dat seama ca am experimentat protectia miraculoasa a Lui Dumnezeu !!! …Mama, Tata are you OK ? ( Santeti bine ?) …DA … Acum stiu ca Dumnezeu exista pentru ca am experimentat protectia Lui supranaturala !!!
Romani 8 Vers, 28 De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, şi anume, spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.

https://www.facebook.com/grupul.omega.3?hc_ref=ARSYb33xiKLghndAuYMBYeXe007JThXs-_dUPSdnIR4xZB4_E9RhVMIg6oOROXjb9v8&fref=nf

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: