EDITORIALE

Tony Berbece: Trei minciuni despre iad pe care le cred românii

Trei minciuni despre iad pe care le cred românii

Prima minciună este că iadul e un loc de distracție în care ai parte de toate păcatele posibile. Aud mulți români batjocoritori care zic că preferă iadul pentru că acolo vor fi toate mizeriile posibile cu care ei s-au delectat. Alcool, femei, jocuri de noroc și multe altele. Vreau să vă spun că Hristos a descris Iadul ca un loc în care viermele nu doarme (adica distrugerea și durerea sunt veșnice). Prin pilda bogatului nemilostiv ni se spune că acesta ar fi dorit măcar să-i umezească cineva buzele.

A doua minciună este că demonii vor învârti cazanele cu smoală chinuindu-i astfel pe oameni. Vreau să vă spun că iadul a fost creat pentru Satana și demonii săi. Primii chinuiți vor fi ei. Iar ca pedeapsă vor ajunge acolo și cei care i-au făcut voia Satanei asemănându-se cu el printr-o viață de păcat. Dumnezeu nu dorește ca oamenii să ajungă acolo, dar cei ce nu-L acceptă pe Hristos o vor face.

A treia minciună este că din iad scapă cei pentru care se roagă credincioșii de pe pământ. Din iad nu scapă nimeni pentru că mântuirea este personală, cine L-a refuzat pe Hristos în această viață nu are o a doua șansă. Cine a trăit “moral” dar nu a cerut iertarea păcatelor prin Hristos nu poate intra pentru că El e calea, adevărul și viața. Nu există altă scăpare, ci doar Jertfa lui Hristos!

Dante Alighieri a spus-o foarte bine în Divina Comedie în care și-a imaginat porțile iadului pe care scria mare: “Voi care intrați aici, lăsați orice speranță!” Așadar, în moarte nu mai este speranță de împăcare cu Dumnezeu, ci aici pe pământ cât timp mai ai suflare de viață.

--

Citiți Biblia pentru mai multe informații!

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1664805183567594

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura