Reclame
ULTIMELE STIRI

­čÖĆNe rugam pentru David Lela care este internat in spital!


Azi diminea╚Ť─â am primit un mesaj pe pagina de Instagram care spunea a╚Öa:┬áMult─â pace! Haide╚Ťi s─â ne unim ast─âzi ├«n rug─âciune pentru David Lela. Asear─â s-a sim╚Ťit destul de r─âu ╚Öi a fost la urgen╚Ť─â, iar ast─âzi va trebui s─â mearg─â la medic pentru investiga╚Ťii mai am─ânun╚Ťite. S─â ne rug─âm ca Domnul s─â lase balsamul S─âu vindec─âtor ╚Öi biruin╚Ťa s─â fie de partea lui!

La primirea acestui mesaj, am luat telefonul ╚Öi am tastat un mesaj lui David:┬áCum te sim╚Ťi?, iar acesta mi-a confirmat faptul c─â este ├«n perfuzie. Am slujit cu David de c├óteva ori ╚Öi o vom mai face. ├Ämi este frate, dar ╚Öi prieten bun. Vorbind foarte pu╚Ťin cu el mi-a zis succint c─â este vorba despre ni╚Öte simptome ├«n zona inimii ╚Öi c─â ├«n cursul zilei de m├óine se va interna pentru analize/investiga╚Ťii.

╚śtiu c─â David nu ar vrea foarte mare tam-tam pe seama aceasta. ├Äns─â eu consider c─â este un lucru bun s─â ne rug─âm pentru el.┬áDavid, oamenii a╚Öa te ╚Ötiu! E╚Öti omul slujitor. Cu o chitar─â ├«n m├ón─â ╚Öi o inima sincer─â. Sunt mul╚Ťi care L-au cunoscut pe Dumnezeu atunci c├ónd S-a cobor├ót ├«n mijlocul laudei ├«n care i-ai condus┬áa fost unul din mesajele pe care i le-am trimis ÔÇô a╚Öa ├«l cunosc eu pe David ╚Öi a╚Öa, poate, ├«l cuno╚Öti ╚Öi tu.

Am distribuit pe Instagram o imagine cu David și un mesaj de rugăciune,

imagine care este deja distribuită și pe Facebook. Oamenii mi-au scris că se roagă și trimit mesaje de încurajare. Cineva spunea că încă de duminică, când David a slujit în biserica lor, la un moment dat a spus că are ceva probleme de sănătate.

Ce a spus David Lela din patul de spital cu perfuzia ├«n m├ón─â? El a spus:┬áAst─âzi, cu voia Lui, sunt aici pentru voia Lui care va fi m├óine!┬á╚śi m├óine, va fi din nou un mesager al Evangheliei!

O s─â ├«ncerc s─â v─â ╚Ťin aproape de aceast─â situa╚Ťie, ├«ns─â dac─â ne vom ruga, credem c─â Dumnezeu ├«i va purta de grij─â ╚Öi va lucra mai mult dec├ót ╚Ötim noi s─â cerem sau s─â g├óndim!

http://partascuhristos.com/rugaciune/rugaciune-pentru-david-lela/

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21423 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la ­čÖĆNe rugam pentru David Lela care este internat in spital!

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul t─âu Google+. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: