EDITORIALE

Tony Berbece: De ce se poate muri de la o shaorma !?

Am aflat șocat din media că un copil de doar 3 anișori ar fi murit după ce a gustat dintr-o shaorma. Da, se poate muri de la atât pentru că astăzi se urmărește profitul și nu sănătatea cumpărătorului. Se vând produse cu atât de multe chimicale în ele încât viermele nu le-ar mânca nici dacă ar muri de foame.

Se vând pe piață cireșe stropite cu substanțe interzise consumului după care se scrie mic pe o etichetă că trebuie să le decojești de parcă ai cumpărat fistic sau alune de pământ. Cine s-ar aștepta să fie pus să decojească cireașa? Turcii sau cei care le vând se așteaptă ca noi românii doar să facem poze cu ele pentru Facebook și apoi să le aruncăm? De ce le stropesc cu substanțe cancerigene? Vă zic eu de ce, să arate frumos și să dureze ca ei să facă bani.

Unde nu este cultura dezvoltată de Biblie se ajunge la astfel de nenorociri. Oamenii nu mai caută binele aproapelui, ci doar profitul. Asta se întâmplă când omnul nu mai aude Cuvântul lui Dumnezeu. Pilda Samariteanului Milos a modelat societăți de secole, dar când ea nu mai e auzită de noua generație care preferă mai mult iUmor decât o slujbă de Biserică atunci ajungi să mori cu zile de la o maioneză sau de la o carne ținută o săptămână în shaormerie.

Căutați să citiți Biblia pentru că ea ne face bine, poți mânca o shaorma liniștit știind că cel care o face îți vrea binele, știe ce e iubirea aproapelui!

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1656047034443409

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: