ANUNTURI

20 de lideri evanghelici au murit, în urma tragediei aviatice din Cuba

20 de lideri au murit, vineri, în urma accidentului aviatic din Cuba, potrivit AP.

Autoritățile locale, citate de media de stat cubaneză, au confirmat, sâmbătă, că 110 persoane și-au pierdut viața, după ce aeronava Boeing 737 s-a prăbușit imediat după decolarea de pe aeroportul Jose Marti, în apropierea unui sat, scrie Newsweek.

“În avion se aflau 10 cupluri de pastori din cadrul bisericii nazarene”, a declarant un reprezentant al Consiliului Bisericilor cubaneze. Preoții se întorceau după o reuniune care avusese loc în Havana.

Anchetatorii fac eforturi pentru a identifica și restul victimelor, iar cele trei supraviețuitoare se află încă în stare gravă, la spital.

utorităţile cubaneze au decretat doliu naţional de două zile, începând de sâmbătă, după prăbuşirea unui avion de linie la Havana, accident soldat cu cel puţin 110 morţi.

--

După acest accident, cel mai grav produs în Cuba în aproape trei decenii, noul preşedinte de la Havana, Miguel Diaz-Canel, a anunţat imediat lansarea unei anchete.

Direcţia generală aeronautică civilă mexicană a anunţat trimiterea unei echipe de specialişti pentru a ajuta autorităţile cubaneze să facă lumină în această tragedie, în timp ce Boeing a constituit o echipă tehnică pentru a răspunde eventualelor necesităţi ale aceloraşi autorităţi.

https://stirileprotv.ro/stiri/international/20-de-lideri-religiosi-au-murit-in-urma-tragediei-aviatice-din-cuba.html

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura