Reclame
ULTIMELE STIRI

Izvorul lui Dumnezeu


Umblând cu cele 200 de pachete alimentare pe care le oferim lunar celor nevoiași am ajuns și în satul B. Ne-a întâmpinat o femeie care în fiecare dimineață ducea apă de la 400m pentru cei 5 copii. De cele mai multe ori făcea acest lucru pe ascuns deoarece vecinilor le era teamă că seacă fântâna. Au fost deseori alungați și amenințați cu bătaia atât ea cât și soțul ei. Dumnezeu ne-a îndemnat să le facem o fântână în curte. Cele mai multe fântâni din sat au peste 20 de m. Dumnezeu a lucrat și la 6m am dat de apă.

Spre uimirea noastră, când fântâna a fost gata, tatăl i-a chemat pe toți vecinii și le-a zis: oameni buni voi m-ați alungat de atâtea ori când am vrut să iau apă de la fântana voastră și mi-ați spus că seacă fântâna. V-am chemat aici ca să vă spun că Dumnezeu mi-a purtat de grijă astăzi dăruindu-mi o fântană în curtea mea. Vreau ca de azi înainte această fântână să o numesc IZVORUL LUI DUMNEZEU și sunt deplin încredințat că acest izvor nu va seca niciodată, de aceea fac o promisiune înaintea lui Dumnezeu: că sunt gata să dau apă tuturor oamenilor dimprejur care nu au fântână în apropiere.

Așa a și făcut. A tăiat o parte din gard și a dat posibilitatea celor care altădată îl urau să ia apă din fântâna din curtea lui…

A doua zi când Adi, soțul din familia aceasta, a mers la fântână să scoată apă, ne-a sunat și ne-a spus: „vreau să vă spun o minune: știți că am dat de apă la 6 m, dar în urma promisiunii făcute înaintea lui Dumnezeu apa a crescut încă 4 m rămânând doar 2 m până la apă acum.”

Prin această minune Dumnezeu a contribuit și la mantuirea acestor oameni, iar nu după mult timp familia aceasta a încheiat legământ cu Dumnezeu.

Domnul fie lăudat.

(în fotografie sunt muncitorii care lucrau la această fântână)

Mulțumim celor câtorva persoane care susțin activitatea Asociației Miros De Cer. Mulțumim celor care ne sprijinesc în rugăciune. În fiecare zi apar cazuri noi și e mare nevoie de implicare. Domnul să vă binecuvinteze.

Echipa http://www.mirosdecer.ro

https://www.facebook.com/c.boariu/posts/1693030870788992

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22650 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: