ANUNTURI

Joyce Meyer zilnic la AOTV, din august 2013

joycemeyer_zilniclaaotv_aug2013_660Pentru ca programele lui Joyce Meyer v-au binecuvantat, Alfa Omega TV va aduce inca un program Bucura-te de fiecare. Incepand din aceasta saptamana, luni dimineata de la 00:30 (cu reluare marti de la ora 17:30 si joi de la ora 10:00) Joyce Meyer va asteapa cu invataturi practice si experiente care va vor intari in credinta.

In primul program vom invata cum sa devenim seriosi cu Dumnezeu. Atunci cand noi vom renunta la ceva valoros de dragul relatiei cu Dumnezeu, El ne va rasplati cu siguranta.

Episoade noi din emisiunea Bucura-te de fiecare zi:In fiecare luni, ora 00:30 (reluare marti, ora 17:30 si joi, ora 10:00)In fiecare miercuri, ora 17:30 (reluare vineri ora 10:30, sambata ora 08:30 si duminica 14:30)

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. „programele lui Joyce Meyer v-au binecuvantat”
    „In primul program vom invata cum sa devenim seriosi cu Dumnezeu. Atunci cand noi vom renunta la ceva valoros de dragul relatiei cu Dumnezeu, El ne va rasplati cu siguranta”
    De la aceasta femeie am invatat ,daca am invatat ceva, cum se glumeste cu Cuvantul lui Dumnezeu si cum sa „imbraca modest si cumpata”(cum cere Scriptura), in nici un caz ceva demn de retinut.Este o lucrare fara har, cel putin pentru mine.Mai usor o „inghit” pe Cristine Darc de la Exploits TV…de ce nu spuneti nimic despre Ospat cu mana cu Perry Stone, despre Charles Stanley,Chip Ingram, Willem J. J. Glashouwer sau John Bevere?
    Joyce Meyer? poate sa placa cum vorbeste dar ce vobest, mult mai putin

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura