ULTIMELE STIRI

Un Pastor Penticostal Din India A Fost Decapitat

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


Citim tot mai mult de monstruozitățile care se întâmplă tot mai frecvent îțările Asiei, în special în India (în afara țărilor Musulmane), unde creștinii sunt persecutați, bătuți si omorâți din cauza credinței lor în Isus Christos. Un alt pastor, care evangheliza oamenii tribali din regiunea de est a Indiei, a fost prins si decapitat de rebelii maoiști în drumul său spre casă, dintr-un sat vecin.

Potrivit CBN News, poliția indiană declară că a găsit corpul decapitat al unui pastor popular penticostal, lângă o pădure deasă din statul estic Jharkhand.

Soția lui Abraham Topno, în vârstă de 46 de ani, la raportat că a dispărut marți seara târziu.
Potrivit UCA News, nepotul pastorului, Aman Christochit, a declarat că 25 de rebeli maoiști înarmați, îmbrăcați cu uniforme militare au atacat vehiculul unchiului, în timp ce pastorul s-a întors acasă dintr-un sat vecin.

„De îndată ce au văzut mașina, au oprit-o și l-au luat pe pastor cu ei”, a explicat Christochit.
Inspectorul de poliție, Gimal Kumar, a declarat pentru World Watch Monitor că pastorul a fost răpit și omorât pe 1 mai, în timp ce taxiul său jeep mergea printr-o zonă forestieră periculoasă și densă din apropierea capitalei Ranchi.
„Au tras pastorul și șoferul din masină, i-au legat la ochi și le-au legat mâinile cu o frânghie groasă, apoi i-au tăiat gâtul.

Atacatorii au eliberat pe șoferul de taxi Ranga Singh Munda și l-au îndemnat să fugă. Poliția a declarat că suspecții i-au spus lui Munda: „Il vrem doar pe el (pe pastorul Topno)”.
„Pastorul nu avea dușmani și ajuta sătenii”, a spus nepotul lui Topno.

Inspectorul de poliție Kumar a spus că maoiștii îl vizau pe pastorul Topno pentru că l-au bănuit că este un informator al poliției. Prietenii și rudele pastorului au negat acuzația. În schimb, ei spun că maoiștii l-au vizat pentru că el a câștigat oameni tribali la Hristos.

Maoiștii din Nepal și India s-au ciocnit adesea cu evangheliștii creștini din cauza convertirii oamenilor tribali la creștinism.

Crestinii din India  spun că maoiștii doresc să-și mărească numărul și să-și dezvolte ideologia, în timp ce evangheliștii vor să câștige suflete pentru Hristos.

Un prieten vechi al pastorului ucis, pastorul Nuas Mundu, a spus ca dupa ce Topno a absolvit colegiul biblic, a crezut ca a fost chemat de Dumnezeu sa serveasca oameni tribali din regiunea Tamar. Atunci a fost momentul cand evanghelistul a început să se confrunte cu opoziția liderilor tribali și cu maoistii.
„Avraam le-a spus:” Eu sunt pastor și sunt aici pentru a sluji lui Dumnezeu. Împărtășesc Evanghelia cu toată lumea, fie că este un polițist, fie un maoist, fie un om obișnuit „, a explicat Mundu.

În ciuda uciderii și a decapitării groaznice  a lui Abraham, nepoata sa, în vârstă de 19 ani, Susari, spune că 25 de ani de ascultare de Dumnezeu, a unchiului ei, a fost răsplătită. Ea a spus lui World Watch Monitor că mulți oameni tribali vin acum la Hristos.
„Biserica a crescut la număr, foarte recent. Cel puțin 60-70 de persoane se adună pentru servicii de rugăciune”, a spus ea. „A fost un mare sistem de sprijin pentru mulți … absența lui va fi simțită”.

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2018/05/06/un-pastor-penticostal-din-india-a-fost-decapitat/

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25797 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: