ANUNTURI

GREȘELI (FĂCUTE) ÎN RUGĂCIUNE II

Din păcate, se poate întâmpla să nu îți fie ușor să te rogi pentru un lucru din simplul motiv că știi că nu ești dispus să te lupți/să sacrifici nimic pentru a rezolva problema. Chiar când ai promisiuni (scrise în Biblie!) din partea lui Dumnezeu ! Isus a spus “credința ta te-a tămăduit”,”credința ta te-a mântuit”, ” Dacă vrei să fii desăvârşit, du-te de vinde ce ai, dă la săraci şi vei avea o comoară în cer! ” și multe altele. Dumnezeu și astăzi numește lucruri în viața noastră, și azi vorbește; de exemplu, ‘nu e bine să vorbești așa’ sau ‘nu te mai uita la acele lucruri’ sau ‘ar trebui să îți ceri iertare pentru aia’. Și nu doar atât, dar El și ascultă.

Poate ai în minte lucruri despre care știi că Dumnezeu (prin Biblie, prin predici și altele) are ceva de zis despre un domeniu din viața ta, dar încă nu vrei din toată inima să declari biruința Lui peste acele lucruri. Sau, poate, nu ai, dar nici nu ești interesat din toată inima să afli. Ce trist e ca cineva să se ‘roage’ mult fără să caute acest dialog. Fie să întrebe și să asculte, fie să ceară și să creadă. Oare nu ni se mai pare interesantă neprihănirea (nevinovăția) ? Sau faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte ca să umblăm în ele (Efeseni 2:10) ? Sau judecățile Lui (Psalmul 19:9,10) ?

 

Iuda 1: 24, 25:

“Iar Aceluia care poate să vă păzească de orice cădere şi să vă facă să vă înfăţişaţi fără prihană şi plini de bucurie înaintea slavei Sale, singurului Dumnezeu, Mântuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru, să fie slavă, măreţie, putere şi stăpânire, mai înainte de toţi vecii, şi acum, şi în veci. Amin.|”

http://tineri.betania.ro/greseli-facute-in-rugaciune-ii/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: