Reclame
ULTIMELE STIRI

ADEVĂRUL DESPRE TINE


Probabil că ai început să te gândești la tine, la viața ta…Cine ești cu adevărat? Ce trebuie să faci? În ce direcție trebuie să mergi?…sunt întrebări și gânduri care ar trebui să și le pună fiecare persoană.

Dar, vezi tu, de multe ori aceste întrebări rămân fără răspuns și tocmai aceste întrebări spun adevărul despre tine. Când spun adevăr, dă-mi voie să menționez un lucru esențial și anume că: Adevărul despre tine nu îl vei descoperi niciodată atunci când tu începi să umbli pe acest pământ de unul/ una singur/ă. Iar această singurătate nu se referă la un partener de viață, ci la cel mai bun partener de colaborare în viața unui om și anume: Dumnezeu.

Încercăm de cele mai multe să facem diverse lucruri care spunem că sunt bune pentru noi. Bune până la un moment dat – până când apare plictiseala, dezamăgirea, frustrare și de cele mai multe ori se întâmplă acesta, deoarece nu am ales să Îl implicăm pe Cel care știa ce este cel mai bine pentru noi. Iar ceea ce trebuie să facem este să Îl implică pe Dumnezeu în mod direct în viața noastră. Și când spun viața noastră mă refer la: familie, partener de viață, anturaj, job, școala, societate. Absolut în toate domeniile noastre de activitate și în toate relațiile noastre. Când Îl vom implica pe Dumnezeu în toate acestea, vom vedea că ne îndreptăm în direcția potrivită. Vom ști adevărul despre noi!

Ceea ce trebuie să faci, ceea ce ești cu adevărat, unde trebuie să mergi…vei ști atunci când vei lăsa ca Dumnezeu să își contureze planurile Lui pentru viața ta. Doar El știe ce este cel mai bine pentru tine!

Vreau să înțelegi că Dumnezeu are un scop specific pentru viața ta. Asta înseamnă că El vrea să faci ceva anume, ceva ce nimeni nu ar putea face în locul tău. El vrea ca tu să știi despre planurile Lui pentru viața ta. El vrea să îți descopere mai mult despre tine pentru că El știe totul. El știe cum se desfășoară fiecare lucru din viitorul apropiat și din cel îndepărtat.

Încrede-te în Dumnezeu, iar toată viața ta va fi una care se va desfășura cu un scop! Te vei îndrepta acolo unde ai fost creat/ă să te îndrepți!

Psalmul 37:5:
Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului,
încrede-te în El și El va lucra!

Flavius Borzan

http://partascuhristos.com/devotionale/devotional-adevarul-despre-tine/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22379 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: