Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional: Satana nu te poate avea…


A fost necesar ca Isus să ia formă umană pentru ca El să poată experimenta tot ceea ce trăim noi pe pământ – respingere, durere, tristețe, ispită. Într-adevăr, deși era Dumnezeu în carne, El a îndurat toată experiența umană nu ca Dumnezeu, ci ca om, cu toate slăbiciunile noastre. Aceasta Îi permite lui Isus să Se roage pentru noi cu o simpatie extraordinară: „Şi, prin faptul că El Însuşi a fost ispitit în ceea ce a suferit, poate să vină în ajutorul celor ce sunt ispitiţi.” (Evrei 2:18).

Să ne gândim la cazul unei surori dragi care este în luptă. Ea Îl iubeşte pe Isus, dar  este descurajată, căzută, respinsă. Rămânând în rușine, ea crede: „Am fost atât de rănită și nimeni nu pare să mă înțeleagă.” În pragul renunțării, ea se află într-o stare de disperare totală.

În plus, Satana stă lângă ea, acuzând-o: „Uită-te la ea! Nu are practic nici un pic de credință. Ce fel de creștină este ea?”

Atunci Isus intervine! El vede durerea ei și știe că credința ei este slabă, așa că se duce înaintea Tatălui în numele ei și începe să mijlocească pentru ea. El devine Avocatul ei! „Tată, știu ce simte această preaiubită soră. Am fost acolo – respins, batjocorit, scuipat. În disperarea Mea, am strigat: „Pentru ce M-ai părăsit?” Simt cu această femeie, Tată, dar I-am spălat păcatele și ea are încă inimă pentru Mine.”

Aici este punctul în care rugăciunile lui Isus intervin pentru noi: „Tată, aș vrea să i se ofere o nouă provizie de har de sus. Fie ca Duhul Sfânt să vină asupra ei cu o reînnoire specială de încurajare. Dă-i pace și odihnă în Duhul Sfânt. Ea este a Mea și Satana nu o poate avea!”

Dintr-o dată, aparent din nicăieri, femeia se simte încurajată, pentru că i-a fost dat har prin rugăciunile Marelui nostru Preot. El este atins de sentimentele neputinței noastre – și El acționează în milă.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/8674-devotional-satana-nu-te-poate-avea#ixzz5DqUXpPCQ
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22379 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: