Reclame
ULTIMELE STIRI

UPDATE: Curtea de Apel a respins apelul părinților pentru salvarea lui Alfie. Micuțul se luptă pentru viață la 48 de ore de când a fost deconectat de la aparate pentru „a muri cu demnitate”


ACTUALIZARE 23:00 Din păcate, recursul părinților a fost respins de către judecătorii Curții de Apel. Șansele legale pentru ca bătălia pentru viața micuțului Alfie să continue sunt aproape zero, scrie The Mirror. Părinții sunt distruși, deși copilul continuă să lupte pentru viață, la aproape 48 de ore de când a fost deconectat de la aparate.

ACTUALIZARE 16:29 Curtea de Apel a contactat familia micuțului Alfie pentru a-i informa că se poate face o audiere rapidă în cazul în care părinții doresc să facă recurs. Inițiativa a fost acceptată și procesul a început la ora 16:15 ora României.
O ambulanță aeriană stă pregătită la aeroport pentru a-l transporta pe micuț în Italia.
Alfie a continuat să trăiască și să lupte, chiar dacă doctorii l-au deconectat de la aparate și nu l-au mai hrănit timp de câteva ore.
Știrea inițială

Alfie Evans a venit pe lume la 9 mai 2016. S-a născut sănătos, mânca, dormea și lua în greutate ca orice bebeluș. După un timp, au apărut problemele: nu putea să susțină privirea părinților mai mult de 20 de secunde, strângea mânuțele în pumn, mișca dezordonat brațele, mâinile și picioarele. Medicul lui pediatru a spus că Alfie ar avea întârzieri de dezvoltare.

În decembrie 2016, băiețelul a fost internat, pentru o banală bronșită, la Spitalul de Copii Alder Hey din Liverpool. Acolo a început să facă crize de epilepsie și a intrat în comă, fiind conectat la aparate. Șansele de supraviețuire erau mici, iar Alfie a fost botezat în sala de reanimare. Și a continuat să trăiască.
Medicii le-au spus părinților că Alfie suferă de o maladie neurologică gravă, imposibil de diagnosticat, și că cel mai bine ar fi să-l deconecteze de la aparate. Dar părinții au refuzat. Pentru că, deși nu poate să se miște sau să comunice, Alfie deschide ochii, atunci când aude vocile părinților lui.
Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22106 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: