ANUNTURIwww.crestintotal.ro

Crestin Total a depasit 30,000,000 vizite

Crestin Total a depasit 30,000,000 vizite. In 02 Noiembrie 2018 se inplinesc 10 ani de când Crestintotal.ro a intrat în peisajul online al crestinilor.

Vreau sa ii multumesc Lui Dumnezeu in primul rand, mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat cu articole, interviuri, evenimente sau cu sfaturi. Din 2008 Crestin Total este cel mai vizitat blog crestin evanghelic.

De când am apărut în peisajul online, am publicat pentru voi, cititorii noștri, peste 18,900 de postari. Peste 6,2 milioane de clienti unici ne-au calcat pragul. 30,000,000 vizite

Sunt cifre care pot părea pentru unii mari, iar pentru alții mici. Pentru noi înseamnă mult, pentru că am pus suflet, am pus dăruire și toate cunoștințele pe care le posedăm în fiecare cuvințel scris, în fiecare fotografie și în fiecare material video.

Noi nu ne mândrim neapărat cu aceste cifre. Ne mândrim, însă, că suntem citiți, că suntem apreciați, cu bune și cu rele, avem alături peste 37.700 de prieteni pe Facebook și că numărul acestora crește de la zi la zi. Că ne laudă, că ne critică sau ne dau sugestii și idei, că lansează teme de discuție, ne susțin sau ne condamnă, cititorii noștri sunt cei pentru care ne zbatem, cei pentru care muncim.

Vă așteptăm în continuare să ne fiți alături, să ne ajutați să învățăm din propriile greșeli, să ne ajutați să ne perfecționăm

Cu adânc respect și considerație deplină pentru voi, echipa Crestin Total.ro vă mulțumește că ne-ați fost alături

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: