ANUNTURI

Opt lucruri pe care nu le-a spus niciodată Isus

În lumea în care trăim oamenii din jur au început să spună lucruri ciudate, apoi să se scuze – dacă o să-i iei la rost – că ele ar fi fost spuse de Isus. Dacă îi întrebi ”unde este scris?”, probabil că nu o să știe să răspundă, sau o să folosească citate din Biblie parafrazate de ei personal. Isus a spus multe lucruri în Biblie, însă sunt și o mulțime de lucruri pe care El nu le-a spus. Mai jos vă ofer o listă cu opt lucruri pe care nu le-a spus niciodată Isus.

1. ”Nu ai cămașă, nu ai papuci, nu ai slujbă.”
Isus nu a oferit niciodată cerințe preliminare pentru a te întâlni cu dragostea Sa. Indiferent de trecutul tău, dragostea lui Hristos este disponibilă pentru oricine dorește să o accepte. Nimeni nu este prea defectuos pentru a putea primi iertare și mântuire veșnică.

2. ”Urmează-mă și-ți voi aduce faimă și bogăție.”
Isus nu promite niciodată faimă sau bogăție, dar în același timp El nu se opune acestor lucruri dacă sunt folosite spre slava Sa. Dacă raționamentul tău în relația cu Dumnezeu este concentrat pe lucrurile materiale, ai face bine să evaluezi spre care dumnezeu de fapt tânjești tu.

3. ”Totul va merge conform planurilor tale.”
Mulți dintre noi se roagă lui Isus gândind că tot ceea ce-i cerem Lui va fi răspuns la vremea noastră. Realitatea nu este că toate rugăciunile sunt răspunse, într-un fel sau altul, ci că Isus are puterea să îndeplinească orice rugăciune rostită Lui. El este atât de MĂREȚ! Doar pentru faptul că o rugăciune nu este răspunsă la timpul nostru nu înseamnă că rugăciunea aceea a fost ignorată. Dumnezeu le aude pe toate și le știe pe toate și cunoaște și momentul cel mai bun pentru fiecare dintre noi ca indivizi. Fă un pas înapoi și încrede-te în Dumnezeu, în coordonarea și voia Sa.

4. ”Te voi binecuvânta dacă te rogi destul de greu.”
Binecuvântarea rugăciunii este în însăși rugăciune. Comunicarea și dialogul dintre Tatăl nostru ceresc și noi sunt mult mai corespunzătoare decât orice altceva îi cerem. Isus nu este un spiriduș magic, și dacă rugăciunile tale par a fi mai mult dorințe decât conversații venite din inimă, poate vei vrea să-ți regândești felul cum este constituită temelia credinței tale.

5. ”Viața va fi fără zone dure.”
Așa de mulți oameni gândesc că pentru că ei cred în Isus aceasta înseamnă că toate lucrurile o să fie perfecte și fără nici un defect. Doar că în realitate nu stau deloc așa lucrurile. S-ar putea să ai o relație cu Isus, doar că aceasta nu înseamnă că viața va înceta să mai meargă înainte, că circumstanțele dure o să înceteze să mai existe, și că vremurile dure nu vor fi niciodată o posibilitate. Deși Isus nu a spus niciodată că viața va fi ușoară, El a spus totuși că va fi acolo alături de tine în vremuri de nevoie. Mesajul Evangheliei nu este că viața va fi perfectă, ci că în imperfecțiunea sa noi avem un Salvator perfect și fără nici un defect.

--

6. ”Voi răspunde rugăciunilor tale la vremea dorită de tine.”
Dumnezeu este credincios în a răspunde la rugăciune, doar că noi nu ne putem aștepta ca El să răspundă la fiecare rugăciune după măsurătoarea noastră. Credința înseamnă să ne încredem în Dumnezeu atunci când lucrurile nu au sens, iar aceasta include și acele rugăciuni pe care le simți că ar putea fi nerăspunse sau oferite la timpul greșit. Credința este a ne încrede în coordonarea lui Dumnezeu, nu a noastră.

https://crestinismtrait.blogspot.ro/2018/04/opt-lucruri-pe-care-nu-le-spus.html

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: