Reclame
ULTIMELE STIRI

Cum ai făcut aşa ţi se va face (vremea răpirii)

Căci ziua Domnului este aproape pentru toate neamurile. Cum ai facut  aşa ţi se va face, faptele tale se vor întoarce asupra capului tău. (Obadia 1: 15). Acest verset este foarte complex, în primul rând ne spune că nu mai este mult şi cei 2000 de ani de har sunt „pe ultima sută de metri”. O problemă devastatoare între creştini este că nu stiu ce aşteaptă, deoare ce nu cunosc Scriptura, mulţi aşteaptă ziua Domnului dar de fapt nu ştiu ca acea zi este o zi de groază, de judecată şi de mânie aprinsă a unui Dumnezeu atotputernic şi fără milă căci usa harului şi a milei pentru neamuri s-a închis. Creştinii ar trebui să aştepte răpirea Biserici şi această zi va fi înainte de


necazul cel mare, în ziua când Dumnezeu (asa cum ne relatează Ioel, Pavel etc.), va întuneca Soarele, (Fapte 2: 20), (Ioel 2:31, 3:15),  în această zi Dumnezeu va răpi Biserica ( 2 Tesalonicieni 2:7,8,9), din acest verset observăm căci „fiara” care a avut un capăt cu o lovitură de moarte este spre vindecare dar nu poate lucra până nu va fi luat Duhul Sfănt cu biserica la cer (aici ar fi mult de vorbit), ca o întărire a acestui verset în care ne spune ca biserica va fi răpită înainte de necazul cel mare, găsim în Apocalipsa 3:10 cuvantul lui Dumnezeu care spune astfel: „Findcă ai păzit cuvântul răbdării Mele, te voi păzi şi Eu de ceasul încercării, care are să vină peste lumea întreagă”. Această zi a răpirii (şi băgaţi bine de seama nu a judecăţii, căci despre aceasta nu se stie ziua si ora), după Bilie în ziua cand se va întuneca soarele şi va fi întuneric de o zi pe tot Pământul, va fi dovedită astrologic pe data de 21 decembrie cănd planeta Venus se va interpune între pământ şi soare şi având dimensiune aproximativ egala cu a pământului se va produce un întuneric îndelungat, acest fenomen se produce o data la aproximativ 2000 de ani, fenomen ce se presupune că s-a produs pe vremea răstignirii Domnului Isus (Luca 23:45, mai explicit Matei 27:45-49). Poate vă veţi pune întrebarea cine ştie cănd se vor termina cei 2000 de ani de har? dacă ştim cănd încep ştim şi când se termină, haideţi să vedem biblic să pornim de la primul an el erei noastre, recensămăntrul care s-a făcut în anul 31 al domniei  lui Cezar Augustus (Luca 2 :1,2) anul 31 ultimul an al domnuei lui Cezar Aucustus a fost primul an al erei noastre, deci cănd sa deschis uşa harului? să dăm pagina la Luca 3: 1 „ în anul al 15 al domniei lui Tiberiu Cezar ……..cuvântul lui Dumnezeu a vorbit lui Ioan, deci în acest an Ioan a început să propovăduiască şi uşa harului s-a deschis pentru oricine crede. Avănd datele de mai sus, anul 15 al lui Tuberiu este anul 16 al erei noastre, calculănd de aici 2000 de ani ar veni anul 2016 an al sfărşitului celor 2000 de ani de har, dar datorita greşiri calendarului de către acel călugăr sub comanda  Împăratului Iustinian suntem în urma cu 4 ani, scăzând 4 ani din 2016 revine anul 2012 an al sfârşitului celor 2000 de ani de har, nici de cum al sfărşitului căci acesta va fi piţin mai tărziu. Dar la încheirea acestor 2000 de ani de har Dumnezeu îşi va răpi biserica, eşti tu gata?  Dacă nu vei fi răpit o singură şansă de mântuire mai ai dar vei fi persecutat căci milă nu va mai fi, iar fiara îşi va lua puterea prin inchiziţie.

Binenţeles nu se poare scrie căt ar fi de spus, dar noi să fim pregătiţi căci cum am făcut aşa ni se vaface. Iubeşte pe aproapele tău ca pe tine însuţi.

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22400 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: