ANUNTURI

„Rugați-vă pentru mine,” un Pastor ….

Într-o scrisoare recentă către soția sa, el și-a deschis inima. „Sunt tare descurajat: „Rugați-vă pentru mine. Vă iubesc și nu reușesc să mă împac cu gândul că voi îmbătrâni în acest loc fără să vă am alături.”

Revenind la știri, guvernul turc a ținut după gratii un pastor american mai bine de 500 de zile. A apărut o acuzație care l-ar putea condamna pe Andrew Brunson la închisoare pe viață. Dosarul acuzației cuprinde 62 de pagini și îl acuză pe Andrew Brunson de spionaj militar, pretinzând că ar aparține unui grup terorist înarmat. Procurorii vor să-i dea 35 de ani de închisoare pastorului de 50 de ani.
Pe scurt, Turcia socotește convertirea ca fiind terorism. Nu au nicio dovadă că pastorul Brunson ar fi comis vreun delict. Faptul că el e creștin și pastor, pentru ei înseamnă terorism. Acestea sunt faptele comise.

Pentru ca aceasta postare a fost blocata si ascunsa pe reteaua sociala principala ca sa nu fie citit aritcolul si sa nu fie ajutat pastorul, am fost nevoiti sa facem un al doilea articol mai scurt, fara informatiile date prin care il puteti ajuta pe acest pastor.

Aproape jumătate de milion de oameni au semnat o petiție pentru eliberarea pastorului Brunson. Semnează și tu aici – https://aclj.org/persecuted-church/free-american-pastor-andrew-brunson

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2018/04/04/rugati-va-pentru-mine-un-pastor/

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: