ANUNTURI

Luis Palau update – Rezultatele testelor au uimit doctorii

Update de la Kevin Palau:
Am avut o întâlnire foarte încurajatoare cu doctorii în această dimineață cu privire la tratamentul chimioterapeutic al tatălui. Am vrut să o împărtășim cât mai curând posibil. După două luni de tratament pentru cancerul pulmonar în stadiul 4, medicii au fost uimiți de rezultatele scanării recente și de sânge.
Toate tumorile s-au diminuat cu o treime!
Nici o creștere nouă a tumorilor.
Tot fluidul din jurul plămânilor a fost rezolvat.
Testul de
 sânge arată bine.
Toate nivelurile testate au arătat normal. – 28 martie 2018 ––

LAUDA DOMNULUI! Echipa medicală a reiterat faptul că acest tratament cu chimioterapie era de așteptat doar să încetinească creșterea tumorilor. Nu se aștepta niciodată ca tratamentul să inverseze creșterea. Toată lumea este foarte încurajată și laudă  Domnului pentru vestea minunată.

Din cauza rezultatelor minunate, medicii se simt încrezători că o altă rundă a aceleiași terapii este un pas înainte. Deci începe alte două luni de chimioterapie si apoi din nou testurile .

Lăudați pe Domnul împreună cu noi! Căci El este bun! El este credincios. Iar puterea lui vindecătoare lucrează în trupul tatălui meu.

Rugați-vă pentru următoarea rundă de tratament cu chimioterapie. Deși rezultatele au fost încurajatoare … chiar uimitoare … nu este ușor pentru corpul tatălui. Rugați-vă pentru o tărie și o pace continuă.

--

Este încă o bătălie. Rezultatul este încă necunoscut. Luăm zilele una câte una, încrezându-ne în Domnul. Dar astăzi suntem foarte încurajați

SURSA: https://rodiagnusdei.wordpress.com

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura