ULTIMELE STIRI

INDIA – O femeie a fost omorâtă pentru că a părăsit hinduismul și s-a convertit la creștinism

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


În fiecare duminică, din momentul când l-a ales pe Hristos, ea a fost prima care a ajuns la biserică, a declarat pastorul bisericii locale, Mohan Rao.„Era o credinciosă devotată„.

Chadarajupalli Subbaravamma a locuit în sudul Indiei la vârsta de 55 de ani, când a părăsit hinduismul pentru creștinism acum 10 ani. Zece ani mai târziu, a fost ucisă pentru decizia ei de a se încrede în Isus și de a-și continua noua credință.

Ultima oară când familia ei a văzut-o era în jurul orei 17:30. 21 martie, când și-a luat Biblia și a mers în camera de sus, pe balcon, pentru a petrece ceva timp liniștit în rugăciune și închinare. Aproximativ o oră după ce Subbaravamma a urcat sus, soțul ei, Jayaramaiah, a spus că el și unii vecini au văzut un tânăr care urca pe scări. Femeia în vârstă de la mijlocul anilor 60, era pe balconul casei ei, citind Biblia și rugându-se – o parte obișnuită din rutina ei de seară – când un bărbat s-a urcat pe scări și a omorât-o.

Atacatorul ei mai târziu a mărturisit că a ucis-o pentru că era supărat că a lăsat zeii hinduși și că a adoptat credința creștină. El a spus că aștepta o șansă să o ucidă, iar în acea zi a avut ocazia potrivită.
El nu era un rezident local și venise în sat din statul Andhra Pradesh, din India de Sud, pentru a face lucrări de construcție într-un templu hindus.

Înainte de a se întâlni cu Hristos, familia lui Subbaravamma a lucrat în prealabil la templul hindus, făcând statui. După ce au părăsit hinduismul, ei au lucrat la muncă grea.
În fiecare duminică, din momentul când l-a ales pe Hristos, ea a fost prima care a ajuns la biserică, a declarat pastorul bisericii locale, Mohan Rao, pentru World Watch Monitor.
„Era o credinciosă devotată„.

Rugați-vă pentru familia îndoliată a lui Subbaravamma, soțul ei Jayaramaiah și fiul, Subba Rao, și familia sa. Cereți-i lui Dumnezeu să-i mângâie și să-i protejeze, precum și pe creștinii locali care sunt traumatizați de moartea ei.

Creștinii din zonă se adună pentru proteste. Cere-ți lui Dumnezeu ca să le dea siguranță în timp ce ei i-au astfel de măsuri. Rugați-vă ca viața și moartea lui Subbaravamma să fie o mărturie vie pentru mulți din satul ei și din cele mai îndepărtate.

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2018/04/01/india-o-femeie-a-fost-omorata-pentru-ca-a-parasit-hinduismul-si-s-a-convertit-la-crestinism/

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26199 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: