Reclame
ULTIMELE STIRI

Senatorul Gabriel Leş militează pentru familia tradiţională şi educaţia religioasă în şcoli


Senatorul Gabriel Leş s-a alăturat demersurilor demarate de  Biserica Baptistă “Sion” din Sibiu în vederea susţinerii familiei tradiţionale şi a educaţiei religioase în şcolile româneşti.

  În acest sens a fost redactat un manifest al cărui semnatar este şi fostul ministru al Apărării Naţionale. Acesta în calitate de parlamentar va face eforturi în vederea finalizării procedurilor şi a aprobării în forul legislativ al României a proiectului de revizuire a Constituţiei României. 
Referendumul pe tema familiei tradiţionale reprezintă un subiect mult dezbătut în spaţiul public. Organizaţii nonguvernamentale şi reprezentanţi ai cultelor religioase militează pentru ca articolul 48 din legea fundamentală a statului român să fie modificat şi astfel să se stipuleze clar că o familie este constituită între un bărbat şi o femeie. Pe lângă toate acestea, alte dezbateri intense s-au purtat şi pe teme sensibile precum avortul sau educaţia religioasă în şcolile româneşti. În toate aceste discuţii de prea puţine ori s-au implicat foarte activ politicienii. În lipsa unor argumente solide, a unei viziuni clare sau pur şi simplu pentru a nu pierde capital electoral, mulţi au ales să stea deoparte.
    Din fericire nu acelaşi lucru putem să îl spunem despre Gabriel Leş, senator PSD din Satu Mare. Încă de la primele apariţii în mass-media sau în mediul online ale acestor teme, acesta nu a ezitat să apară în public pentru a-şi susţine opiniile. A participat inclusiv la emisiuni televizate atât pe plan local cât şi naţional unde a militat pentru adoptarea unei stil de viaţă cât mai aproape de Dumnezeu. “Cred cu tărie că românii au fost mereu un popor cu valori solide, lucru care nu trebuie să se schimbe. Sunt tată a trei copii, am o familie pe care o preţuiesc mult, iar în acest context teme precum avortul sau acceptarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex reprezintă subiecte despre care am convingeri foarte clare. În acelaşi timp, copiii trebuie să ştie despre existenţa lui Dumnezeu, să li se prezinte faptele aşa cum au fost ele, şi acest lucru se poate întâmpla cel mai bine prin intermediul şcolii. Sunt sigur că la fel ca în cazul multora dintre noi, odată ce am avut în vedere imaginea în ansamblul ei, am putut singuri să ne creăm propriile păreri. Totodată ca membru al societăţii şi reprezentant al cetăţenilor în Parlamentul României mi-am propus să susţin atât demersurile legislative care vin în sprijinul acestora cât şi iniţiativele civice”, declară Gabriel Leş.
citeste mai mult: http://www.informatia-zilei.ro/sm/senatorul-gabriel-les-militeaza-pentru-familia-traditionala-si-educatia-religioasa-in-scoli/
Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22116 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: