ANUNTURI

Conferinta Peniel cu John si Lisa Bevere

Dragi prieteni,

După ani de așteptare, John și Lisa Bevere, renumiți autori și conferențiari internationali, vor veni pentru prima dată în România!

John Bevere e cunoscut în țara noastră pentru mai multe cărţi de succes între care: Momeala Satanei, Frica de Domnul, Spune nu intimidării, Neabătut, Povestea căsniciei, etc.
Lisa Bevere este şi ea autoarea mai multor cărţi bine cotate: Trezirea leoaicei, Fete înarmate cu săbii, Adevărata valoare a unei femei, etc.

Împreună au înfiinţat lucrarea Messenger International care şi-a diversificat obiectivele, incluzând o emisiune televizată săptămânal, The Messenger, emisiune care poate fi urmărită și pe postul Alfa Omega TV.

Conferința cu John și Lisa Bevere – DETALII:

Conferința se adresează tuturor celor interesați să trăiască o viață creștină autentică și victorioasă!

DATA: 29-30 iunie
LOCAȚIA: ROMEXPO, Pavilionul C6, BUCUREȘTI

Pentru ÎNSCRIERE, vă rugăm să completați formularul aflat pe http://www.peniel.ro. Locurile sunt limitate, așa că înscrierea cât mai rapidă reprezintă un avantaj! Validarea participării se va face prin plata în avans a contribuției pentru participare în conturile prezentate și în pagina formularului de înscriere.

Contribuția pentru participare: 30 lei/pers. până pe 30 aprilie, 35 lei/pers. până la 31 mai și 40 lei/pers. până la 25 iunie.

Contribuția se va achita în avans, individual sau de către liderul de grup care vă va însoți, în conturile Fundației Peniel aflate aici: http://peniel.ro/implica-te/.
Pentru înscrieri va rugăm click aici.

Organizatorii nu vor asigura cazarea participanţilor. Pentru a vă rezolva singuri cazarea în familii, vă rugăm să luaţi legătura direct sau prin pastorul dv. cu creştinii din București! De asemenea, vă puteţi caza şi la locaţiile pe care vi le vom pune la dispoziție în curând pe pagina noastră de web sau pe http://www.facebook.com/JohnBevereRomania.

NOTE:
Conferinţa Peniel va fi transmisă în direct de către televiziunea Alfa Omega. De asemenea, va fi transmisă live şi de către alte radiouri creştine.
În viitorul apropiat vom reveni cu mai multe detalii.

În numele echipei de organizare,

Lucian Oniga

http://peniel.ro/conferinta-nationala-cu-john-si-lisa-bevere/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: