ANUNTURI

S-a întâmplat un miracol cu o fetița de 9 ani dupa rugăciunea unor misionari

O fetița nu mai putea să audă din cauza unor probleme de sănătate, ea și-a recăpătat auzul după ce misionarii s-au rugat pentru ea, în timp ce ea frecventa cursurile Biblice de Vacanță (EBDV).

Fata în vârtă de 9 ani, care se numea Maria, a început să participe la studiile biblice EBDV în Asia de Sud, dar dificultatea de ascultare a împiedicat-o să învețe lecțiile predate de profesori. 
Maria nu a putut înțelege nimic din ceea ce s-a vorbit, dar putea înțelege într-un mod creativ, atrăgând-o poveștile biblice și colorând personajele biblice, de aceea s-a simțit fericită să participe.

Resursele financiare ale părinților au fost puține, acest lucru au împiedicat fetița să beneficieze de un tratament adecvat împotriva surzeniei, de aceea boala ei a devenit din ce în ce mai gravă și în final a surzit.

Când Maria a început să participe la EBDV, se simțea destul de jenant că nu putea participa în mod activ ca ceilalți copii, așa că a rămas timidă și tristă pentru că nu înțelegea ce explica profesorul. Confruntată cu această situație, pastorul și misionarii Ministerului Evangheliei pentru Asia au aflat de durerea pe care o simțea această fata din cauza problemei de auz.

Cu dragoste și compasiune, pastorul și învățătorii s-au adunat pentru a ridica o rugăciune pentru Maria înaintea lui Dumnezeu. După rugăciune și mijlocire pentru ea, s-a întâmplat o minune. Maria a inceput sa auda! Dumnezeu i-a vindecat urechile!

Auzul i-a fost redat! Aleluia!!!! Părinții fetei s-au bucurat de vindecarea fetiței lor. Nu le venea să creadă. „Îi mulțumesc Domnului că mi-a arătat dragostea lui pentru mine”, a spus fetița.

Maria este o mărturie vie a puterii și iubirii lui Dumnezeu, care a schimbat viața ei dat și a familiei ei. Acum și-a pus speranța în Domnul și este o ocazie bună de a-L laudă pe Dumnezeu. Slavă lui Dumnezeu!

http://logosul.ro/2018/03/21/s-a-intamplat-un-miracol-cu-o-fetita-de-9-ani-dupa-rugaciunea-unor-misionari/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: