Reclame
ULTIMELE STIRI

Ai prieteni care se roagă pentru tine? – de Nicolae Geantă


L. este studentă la Politehnică. Eminentă. A fost șefă de promoție la liceu. În clasa a XI l-a cunoscut pe Domnul. S-a pocăit ascultându-mă din bancă. Azi dimineață studenta “cât un ghemotoc” m-a căutat la liceu. Îi era dor năprasnic de mine. Și mie de ea! Familia ei îi interzice să mă vadă, să îmi vorbească, pentru că sunt… periculos! Un sectar care “le-am zăpăcit fata”. Când am văzut-o îmi venea s-o bag în sân! Și s-o port așa pitită până o trec poarta Raiului.
Era emoționată. “În 30 minute am examen la școala de șoferi”. Afară ninsese. Șoseaua era patinoar. După 15 Martie, dacă ninge drumarii nu își mai fac treaba. Contractul se termină aici. Mi-am pus mâinile peste ea și m-am rugat! Pe holul cancelariei! “Dumnezeu să-și pună aripile peste tine! Vei izbuti”. A plecat cu bujori în obrăjori. Timidă. Ea a coborât scările. Eu am mers spre clasă. Cu lacrimi în coada ochiului…
Tabloul a fost la indigo ca acum 4 ani. Când, tot pe o zăpadă proaspătă, tot cu inima cât un purice, fata mea cea mare mergea să obțină permisul de șofer. Singură. Tremurând. Dar cu Domnul Isus. Și atunci, și azi, am scos telefonul. Am peste 900 de frați și prieteni. De la Marea Neagră la Munții Stâncoși. Azi am dat un mesaj de susținere în rugăciune la peste 180 de frați. “Acum facem lanț”. Și am făcut.
Când am intrat în clasă, liceenii m-au văzut cu telefonul. “Dar dvs ce faceți pe telefon?”. “Lanț de rugăciune!”. Au amuțit. Nici unul nu auzise de așa ceva. Le-am explicat. Și-am întrebat retoric: “Dacă aveți o problemă, pentru voi, cu voi, cine se roagă?”. Întrebare fără răspuns!
Chiar așă, pentru tine cine se roagă? Ai prieteni care să facă lanț? Ai prieteni care să mijlocească pentru tine? În orice necaz ai fi. În orice împrejurare… Rugăciunile lui Avraam l-au scos pe Lot din Sodoma! Ale Rodei l-au scos pe Petru din temniță…
Trecuse vreo cinci ore. Și nimic… Apoi vine un mesage text: “Am luaaaaaat!”. Aleluia! Dumnezeu a răspuns…
M-am bucurat enorm pentru reușita surioarei L. Dar și pentru sprijinul fraților ce s-au rugat fără măcar să o cunoască! Ce poate face credința! Și ce poate face rugăciunea… Am mulțumit Domnului Hristos! Și evident, celor ce s-au oprit un minut măcar să strige la Tatăl. Ce-aș face dacă m-aș ruga singur? Dar tu?
Nicolae.Geantă
Ca să înțelegi mai mult citește și acest articol
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$2.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

.

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (21789 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Ai prieteni care se roagă pentru tine? – de Nicolae Geantă

  1. A republicat asta pe LIVE Crestin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: