EDITORIALE

Tony Berbece: Eliberează Doamne România de duhul curviei!

Eliberează Doamne România de duhul curviei!

Parcurile largi ale Bucurștiului sunt pline de obsedați sexuali, care pândesc femei pentru a le pipăi, tramvaiele și trolebuzele sunt și ele pline cu obsedați din aceștia. Soția mea avea în facultate mereu la ea un spray paralizabt pentru că mereu o urmărea câte unul de prin parcul Titan, ajungând într-un final să-l ocolească numai să nu mai intre în el. Multe rugăciuni făcea când traversa parcul, era ca valea umbrei morții.

O mămică îmi spunea că fata ei de doar 12 ani a fost pipăită de un pensionar în RATB și de atunci îi este frică să mai meargă singură pe stradă.

De la adolescente până la femei cu nepoți, majoritatea caută să atragă privirile bărbaților și să transmită un mesaj sexual clar. Mă uit la femei de peste 50 de ani care se îmbracă mai vulgar ca puștoaicele fără minte ce-și afișează trupurile fără inhibiții. Ce mai caută acestea? Dar așa e cu degradarea, nu are limite niciodată.

De unde atât de multă obsesie sexuală? De unde duhul acesta de curvie peste România și peste națiunile lumii? Oare nu din ce se consumă zilnic? Oare nu din lipsa înfrânării, care este efectul depărtării de Dumnezeu?

Le spuneam elevilor cărora le predau (sunt vreo 300), că respectăm cu strictețe regulile de circulație, regulile din fotbal și din orice alt sport, regulile de funcționare a școlilor sau ale oricărei alte insituții, dar când vine vorba de regulile morale, care sunt cele mai importante pentru funcționarea noastră, tocmai pe acestea le abandonăm.

Dacă scoatem cornerul sau hențul din fotbal se strică tot meciul, oare nu așa este și cu viața morală? Scoate rolul de tată și se va prăbuși totul, scoate rolul de mamă și va cădea totul, distruge familia și nu vom mai avea pe ce să ne sprijinim ca oameni, va fi ca și cum ai scoate oasele dintr-un corp uman, cu ce mai rămâne? Ce devine? Poate trăi fără?

Eliberează Doamne românii de duhul de curvie și pune în schimb un puternic simț moral, adu pocăință peste poporul nostru!

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1593357187379061

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: