Reclame
ULTIMELE STIRI

Cum să recunoaștem vocea lui Dumnezeu?


Cum să recunoaștem vocea lui Dumnezeu?

Cum putem distinge vocea lui Dumnezeu de propriile noastre gânduri sau de vocea lui Satan?

În Luca 11, Isus le-a promis credincioșilor că, dacă vom cere Tatălui Duhul Sfânt, nu vom primi un șarpe sau un scorpion. Adică ucenicii credincioși beneficiază de protecție.

Lui Satana nu i se va permite să ne înșele, decât atunci când păcatul din viața noastră îi dă acest drept. Înveți să distingi vocea lui Dumnezeu la fel cum ajungi să cunoști vocea oricui, petrecând timp cu acea persoană pentru a-i auzi vocea mereu, memorând inflexiunile și tonalitatea acesteia.

Înveți să cunoști modul Lui de a vorbi, dar și acele cuvinte pe care nu le-ar spune niciodată. Deși se știe că unora le-a vorbit cu voce tare, de obicei Dumnezeu ne vorbește în Duhul, printr-un susur blând. E ca și cum cineva îți vorbește, dar tu îl auzi prin duhul, nu cu urechea ta. Vocea este blândă, plină de iubire,
iertare, încurajare și este întotdeauna în concordanță cu Scriptura. Nu este niciodată coercitivă, ci ușor persistentă, asemenea valurilor mici care lovesc nisipul. Vocea lui Dumnezeu te zidește întotdeauna, te face să te simți iubit, afirmat, chiar și atunci când ești disciplinat.

Pe de altă parte, vocea lui Satana te condamnă atunci când eșuezi. Adesea se preface că este vocea neprihănirii, dar atacă valoarea ta ca și persoană. Rezultatul este o îndepărtare de Dumnezeu, nu o apropiere. Vocea lui Satana este repezită, negativă, una care condamnă, descurajează și poate stârni un comportament impulsiv. Pune adesea la îndoială ceea ce a spus Dumnezeu în Cuvântul Său, sau personal.

Adesea, gândurile tale reflectă vocea lui Satana, iar dacă sunteți asemenea majorității oamenilor ați confundat vocea lui Satana ca fiind a voastră, continuând să faceți asta fără să gândiți. Gândurile voastre, care sunt pângărite de cădere, sunt adesea îndoielnice și condamnatoare, fiind considerate vocea diavolului.

Dacă nu sunteți siguri că Dumnezeu v-a spus ceva, este potrivit să Îi cereți Lui confirmarea. El știe ce să facă pentru a împlini dorința minții tale și îți va vorbi.

În concluzie, prin natura vocii și a mesajului pe care îl poartă, poți distinge vocea lui Dumnezeu de cea a lui Satana, sau de propriile gânduri. Este o abilitate care depinde de hotărârea inimii tale de a-L iubi și a-I sluji Domnului Isus Hristos.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/viata-spirituala/intimitate-cu-dumnezeu/3962-cum-sa-recunoastem-vocea-lui-dumnezeu#ixzz59Vp8J495
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22125 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: