ANUNTURI

CRISTIAN IONESCU: O MARE NEDREPTATE. refuză să includă Credo TV în grila lor de programe, deși legea îi obligă

Ca în fiecare an, în baza măsurătorilor care stabilesc numărul de telespectatori pentru fiecare televiziune, Credo TV a intrat pe lista must-carry a CNA și trebuie inclusă pe toate platformele de distribuție prin cablu.

Locul 27 din 750 de televiziuni ne onorează dar ne și întristează, având în vedere că RDS-RCS refuză să includă Credo TV în grila lor de programe, deși legea îi obligă la aceasta. Altul ar fi indicele de audiență dacă am putea fi vizionați și de telespectatorii care au abonamente în această rețea.

Este o mare nedreptate!

În primul rând se face o mare nedreptate legii pe care RDS-RCS o încalcă repetat și sfidător, în ciuda apelurilor și demersurilor noastre din ultimii ani.

Apoi, o altă mare nedreptate este împotriva clienților RDS-RCS care nu beneficiază de alternativa Credo TV și emisiunile pe care le produce.

Bineînțeles, Credo TV: conducerea, sponsorii, personalul, producătorii, toți acești oameni minunați care sacrifică energie, timp și resurse incalculabile pentru a face posibilă această misiune, ei sunt nedreptățiți și disprețuiți de atitudinea și flagranta încălcare a legii de către RDS-RCS!

Că este în poziția 27, acesta este un motiv de mare satisfacție și împlinire, cu toate obstacolele și acțiunile de discriminare ale căror țintă este – în mod singular – Credo TV.

De aceea, cerem tuturor celor cărora Domnul le va pune pe inimă acest lucru să se roage și să postească pentru această cauză, înțelegând că adevărata bătălie nu este împotriva “cărnii și sângelui” ci împotriva “domniilor și stăpânirilor rele din locurile cerești” (Efeseni 6).

Prin RDS-RCS există potențialul ca milioane de români să acceseze mesajul Evangheliei Domnului Isus Cristos prin Credo TV și mulți să ajungă la mântuire! Să luptăm împreună pentru ei, de dragul lor!

Vă mulțumim și Domnul să vă binecuvânteze!

https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2018/03/07/o-mare-nedreptate/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: