Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: S-a scos cuiul de la “grenadă”


S-a scos cuiul de la “grenadă”

Ce se întâmplă acum la nivel de guverne prin scoaterea normelor morale și înlocuirea lor cu depravarea este echivalentul scoaterii cuiului de la grenadă, după care să o bagi în propriul buzunar. E o chestiune de timp până se vor vedea efectele în toate domeniile societății.

Un cunoscut psiholog american spunea despre liberalismul promovat în California că a produs mai mulți oameni ai străzii și mai mulți bolnavi cu boli venerice transmisibile sexual ca niciodată. Și țineți-vă bine că se vor înmulți peste tot. Spitalele și străzile ne vor spune curând în ce fel a explodat această grenadă. Acum e relativ bine, dar mai vorbim în 10 ani dacă va mai ține pământul și dacă se va merge tot așa.

Bulversarea societății va fi maximă. Nu vom mai ști în ce toaletă să intrăm, nu vom mai ști dacă să-i spunem unei persoane el sau ea, nu vom mai ști cui să dăm flori de 8 martie, nu vom mai ști în sport dacă el este chiar el sau este o ea. Nu vor mai ști copiii noștri de cine să se îndrăgostească. Nu vom mai ști de ce are spatele cât Hercule, dar vorbește ca Xena, nu vom mai ști cine este tatăl și cine este mama unui biet copil adoptat de o așa zisă familie, care, evident, e stearpă.

Vreți toate astea? Eu nu. Așadar, apărați-vă drepturile normalității și nu tăceți. Ce se întâmplă în dormitoarele lor trebuie să rămână acolo, iar societatea trebuie apărată de majoritatea și nu de o minoritate cu lacune evidente. Părinții noștri au fost suficient de deștepți și morali să țină piept acestor lucruri, noi cum vom fi? Nu vreau ca generația mea să piardă lupta și nici următoarele.

Sfântul Augustin spunea: “Cine nu este duhovnicesc și cu trupul va deveni drăcesc și cu sufletul!” Iar Lev Tolstoi, în romanul “Învierea”, spunea: “Se caută distrugerea pudității fără de care omul devine animalic.”

Doamne ajută!

https://www.facebook.com/tony.profides

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22392 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: