Reclame
ULTIMELE STIRI

Patronii creștini ai unui magazin pentru nunți, amenințați cu moartea pentru că au REFUZAT să vândă cuplurilor de homosexuali: „Nu vom fi forțați de guvern sau de bătăuși să luăm parte la ceva ce contravine credinței noastre”


Patronii creștini ai unui magazin pentru nunți, din Pennsylvania, vor fi nevoiți să pună lacătul pe ușă, după ani de zile, în urma unor mesaje de amenințare și a protestelor pe care le-au declanșat când au refuzat să mai vândă articole cuplurilor de același sex.
„W.W Bridal”, magazinul specializat în obiecte matrimoniale, din Bloomsburg, Pennsylvania, se va închide pe 30 martie. Co-proprietarul, Lisa Boucher,  a declarat pentru Christian Post că, cel mai probabil, Consiliul municipal din Bloomsburg va promova o ordonanță care interzice discriminarea pe baza orientării sexuale, lucru care va pune magazinul în imposibilitatea de a mai funcționa.
„Îmi imaginez ce s-ar întâmpla dacă un client va  intra în magazin și noi vom refuză să vindem rochii. Ne va da în judecată și știți ce a însemnat asta pentru alte magazine”, a comentat Boucher.
W. W. Bridal a făcut publice unele dintre mesajele primite pe e-mail și mesajele vocale primite de-a lungul anilor, care atacă refuzul magazinului de a oferi servicii pentru cuplurile de același sex. Într-o postare din 5 martie, pe Facebook, proprietarii au explicat de ce au ales să nu vândă cuplurilor de același sex, citând trei versete din Biblie.
„Mulți au întrebat de ce am luat această poziție. Spunem acum: Sfânta Evanghelie după Matei, Capitolul 19, versetele 4, 5 și 6: „Răspunzând, El a zis: N-ați citit că Cel ce i-a făcut de la început i-a făcut bărbat și femeie? Și a zis: Pentru aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va lipi de femeia sa și vor fi amândoi un trup. Așa încât nu mai sunt doi, ci un trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu omul să nu despartă”. Acesta este motivul pentru care noi participăm doar la căsătoria așa cum e lăsată în  Biblie”.
Proprietarii spun că este dreptul lor, dat de Dumnezeu și de Constituție, să-și trăiască viața conform credinței. „Nu vom fi forțați de guvern, de ordonanțe locale sau de bătăuși să luăm parte la ceva ce contravine credinței noastre”.
Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22092 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: