Reclame
ULTIMELE STIRI

Cum să procedezi când soțul refuză oficierea căsătoriei religioase?


ÎNTREBARE:

Pace, frate pastor. Eu sunt căsătorită doar la primărie cu soțul meu, de mult timp insist să mergem la pastor să facem cununia. Amândoi suntem botezați și doar eu mai merg pe drumul acesta. Ce pot să fac, frate pastor? Eu am cerut acasă binecuvântarea de la Domnul, dar ce spuneți, este de ajuns? Mă tot cert cu el și tot mereu spune că dacă nu îmi convine, ușa e deschisă. Stăm cu toată familia lui și mereu ține cu ei și cu mine – nu.

Dragă soră, presupun că v-a motivat să-mi scrieți acest mesaj faptul că nu aveți cununia religioasă și asta vă face să credeți că relația cu soțul nu este recunoscută înaintea lui Dumnezeu dacă aveți doar căsătoria civilă. Să nu mai credeți așa. Vă rog să citiți cu atenție pe site-ul www.moldovacrestina.md articolul “Este curvie să trăiești în căsătorie civilă fără căsătoria religioasă?”.

Ar fi bine să se facă și cununia religioasă, dar dacă el refuză, nu vă mai necăjiți și nu mai stăruiți de soț în privința aceasta. Dacă el se poartă așa și respinge orice invitație, aplicați cuvintele apostolului Petru, și anume:

Tot astfel, nevestelor, fiţi supuse şi voi bărbaţilor voştri; pentru ca, dacă unii nu ascultă Cuvântul, să fie câştigaţi fără cuvânt, prin purtarea nevestelor lor, când vă vor vedea felul vostru de trai: curat şi în temere. Podoaba voastră să nu fie podoaba de afară, care stă în împletitura părului, în purtarea de scule de aur sau în îmbrăcarea hainelor, ci să fie omul ascuns al inimii, în curăţia nepieritoare a unui duh blând şi liniştit, care este de mare preţ înaintea lui Dumnezeu. Astfel se împodobeau odinioară sfintele femei, care nădăjduiau în Dumnezeu şi erau supuse bărbaţilor lor; ca Sara, care asculta pe Avraam şi-l numea „domnul ei”. Fiicele ei v-aţi făcut voi, dacă faceţi binele fără să vă temeţi de ceva. (1 Petru 3:1–6)

citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/cum-sa-procedezi-cand-sotul-refuza-oficierea-casatoriei-religioase/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22092 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: