Reclame
ULTIMELE STIRI

Declaratia cutremuratoare a mamei lui Cristiano Ronaldo: „Am vrut să fac avort, dar Dumnezeu nu m-a lăsat”


Dolores Aveiro, 59 ani, mama superstarului portughez Cristiano Ronaldo, şi-a lansat cartea în care povesteşte episoade neştiute din viaţa sa şi a familiei. Fotbalistul nu a putut fi prezent la eveniment pentru că se află în China, pentru a-şi respecta contractele de publicitate pe care le are acolo.

Publicată momentan doar în Portugalia, cartea scrisă de Paulo Sousa Costa şi denumită „Mama curajoasă” dezvăluie momente dificile din familia Aveiro. „Cristiano nu a putut fi prezent la acest eveniment, dar a glumit cu mine: ,Vezi, mamă, voiai să faci avort şi eu sînt cel care întreţine toată casa acum”, spune Dolores.

Ronaldo se află în China, unde e ocupat cu nişte contracte de publicitate. O viaţă plină de greutăţi – Dolores şi-a pierdut mama cînd avea doar 5 ani (a suferit un stop cardiac la doar 37 de ani şi a decedat) şi a fost abandonată de tată, crescînd într-un orfelinat. Dolores a fost despărţită de ceilalţi 4 fraţi pe care îi avea (două surori şi doi fraţi). Unul dintre băieţi, cel mai mare, a rămas alături de tată.

Nu l-a dorit pe Cristiano! Nu sînt ocolite nici problemele cu alcoolul pe care tatăl lui Ronaldo, Jose Dinis Aveiro, decedat în 2005, le-a avut.

Unul dintre cele mai comentate episoade din carte a fost cel în care Dolores povesteşte că s-a gîndit să avorteze atunci cînd a rămas însărcinată. Avea 30 de ani şi făcuse deja 3 copii. Medicul nu a fost de acord cu avortul, aşa că Dolores a încercat să apeleze la o „reţetă proprie”:

„Nu voiam să duc la capăt sarcina, aşa că am decis să beau bere neagră pînă cînd corpul meu nu ar mai fi putut suporta. Dar nu a avut efect şi sarcina a decurs bine şi s-a născut Cristiano.

citeste mai mult: http://logosul.ro/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22092 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: