Reclame
ULTIMELE STIRI

VIDEO – MINUNE: O tumorea de pe creierul unui copilaș dispare după ce părinții ei se roagă


SUA – Un cuplu a mulțumit lui Dumnezeu pentru dispariția a unui maligne, după ce s-au rugat pentru vindecarea fiicei lor. Carissa și Mateo Hatfield au spus că au observat că unul dintre ochii fetitei, Paisley, nu se închide atunci când ea vorbeste sau când rade.

Ea a fost dusa la Spitalul de Copii din Cincinnati din Liberty Township, unde a fost supusa examenelor medicale de RMN si a scanarii CT. Doctorii au diagnosticat-o cu o tumoare malignă pe creier. „Am fost atât de devastată să aflu că ingerasul meu în vârstă de trei luni a primit sentința la moarte”, a declarat Carissa pentru WKRC via AcontecerCristiano.

„Am fost îngrozit si șocat sa aflu că imi pierd copilul, am decis să mă rog și iar să mă rog la nesfarsit”, a spus Matthew Hatfield, tatăl lui Paisley.  Hatfield a petrecut tot weekend-ul rugându-se.

Luni, s-au întors la rezultatele unei biopsii efectuate pe micuța Paisley. „Imediat ce am intrat, doctorul a avut o privire confuză si mirata pe față”, povesteste mama. Dintr-o dată, chirurgul a spus: „Rugăciunile tale au funcționat, pentru că rezultatul biopsiei a ieșit negativ, nu mai era nimic acolo”, a adăugat doctorul: „Nu am nici o explicație, nu am mai văzut asa ceva in toata viata mea“.

Imediat spitalul a emis o declarație: „Doctorii fetei au așteptat cel mai rău, din cauza unei tumori maligne, dar când chirurgii au examinat locul unde tumoarea crescuse si era vizibilă, nu a mai fost găsit nimic, ei au fost foarte fericiți pentru aceasta veste buna și au anuntat familia.”

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22125 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: