Reclame
ULTIMELE STIRI

Vicepreședintele Mike Pence a prezis cu îndrăzneală că avortul se va termina în America „pe parcursul vieții noastre”.


Am încredere nemărginită în Cel care a spus: „Înainte de a vă forma în pântece, v-am cunoscut pe voi”. – Vicepreședintele Mike Pence

(Nashville, TN) – [Lifesitenews.com] Vicepreședintele Mike Pence a prezis cu îndrăzneală astăzi că avortul se va termina în America „în vremea noastră”, potrivit Christian News.

Vorbind la un prânz din Nashville, găzduit de Susan B. Anthony List și Institutul pentru Probleme de Viață, vicepreședintele a spus: „Chiar cred că dacă toți dintre noi facem tot ce putem, vom restabili din nou în timpul vietii noastre ,  sanctitatea vieții în centrul legii americane „.

„Sper că toți vă simțiți încurajați astăzi, pentru că știu, că eu sunt. Fiind în cauza aceasta toată viața mea adultă, văd mai mult progres în ultimul an pentru cauza vieții decât am văzut în politica publică în toțanii mei „. Pence a fost un susținător foarte vocal al măsurilor  de pro-viață și anti-avort în  întreaga lui carieră politică.

„Și cred cu adevărat că viața câștigă în America din mai multe motive”, a spus el. „Prin generozitatea familiilor adoptive care își deschid casele copiilor”, a spus vicepreședintele. „Și viața este câștigătoare prin compasiunea îngrijitorilor și a voluntarilor în centrele de criză de sarcini și organizațiile crestine” care oferă sprijin, dragoste și încurajare femeilor gravide tinere, în criză.

Vorbind direct mulțimii din fața lui, Pence a spus: „Viața câștigă în America, în cele din urmă, din cauza voastră a tuturor și a oamenilor pe care îi reprezentați în toată țara”.
„Nu puteam fi mai mândru de mișcarea pro-viață”, a spus el, și de profunda compasiune și angajament pe care le vede în cei care luptă pentru a proteja sanctitatea vieții …

https://rodiagnusdei.wordpress.com/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22092 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: