Reclame
ULTIMELE STIRI

Tânăra s-a trezit din comă când membrii familiei au cântat imnuri creștine


Povestea lui Lexi Hansen, in varsta de 18 ani, studenta la Universitatea Brigham Young din Utah, Statele Unite, a atras atenția presei americane.
Cu o șansă de doar 5%, ea a supraviețui unui accident grav de către o mașină, fată s-a trezit în mod miraculos, atunci când familia sa a decis să cânte imnuri în camera unde era Hansen, potrivit Daily Mail.

„Când am dus-o la spital, doctorii i-au dat o șansă de supraviețuire mai mică de 5%”, a spus Doug Hansen, tatăl lui Lexi. „Ne-au spus să adunăm familia și să ne ducem repede la spital pentru a ne lua la revedere, deoarece nu va mai supravietui mult”, a spus el.

Lexi a suferit leziuni grave ale capului după ce a fost lovita de o masina în timp ce mergea cu skateboard (longboard) său lung. Tânăra a fost diagnosticată cu moartea cerebrala a creierului, dar părinții fetei au decis să nu o deconecteze de la aparate. După câteva zile, tânăra fata fiind in comă s-a trezit miraculos, atunci când membrii familiei ei au cântat imnuri în jurul ei.

,,Am fost cea mai incredibila experienta”, au spus membrii familiei pe pagina Facebookcreata pentru cereri de rugaciune pentru tânara”. Lexi a deschis ochii si aproape o ora, in timp ce toata familia cantau imnuri crestine in jurul ei.

In timp ce cântam, ea a făcut un gest „Te iubesc”, mișcându-și brațul, astfel încât toți să poată vedea. Apoi ea a apucat mâinile fiecărei persoane arâtand în mod personal afecțiune. ,,Nu mai puteam cânta din cauza lacrimilor care ne curgeau pe obraji. Știam că suntem martorii unui miracol „, spune ea.
După ce a iesit din coma, tanara a nu mai avea nevoie de tubul de respirație și putea respira fără ajutorul aparatelor. Lexi a inceput sa vorbeasca din nou și ar trebui să înceapă fizioterapia în zilele următoare.

CITESTE MAI MULT: http://logosul.ro/2018/03/03/tanara-s-a-trezit-din-coma-cand-membrii-familiei-au-cantat-imnuri-crestine/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22092 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: