ANUNTURI

Regina trimite condoleanțe personale familiei lui Billy Graham

Regina trimite condoleanțe particulare familiei lui Billy Graham după ce evanghelistul a murit în vârstă de 99 de ani.

Majestatea sa l-a întâlnit pe predicatorul de mai multe ori în timpul călătoriilor sale în Marea Britanie și la Palatul Buckingham, Majestatea sa a confirmat că va trimite un mesaj personal familiei lui Graham, inclusiv fiului său Franklin Graham, informeaza Crestinul de Azi.

Graham a predicat pentru prima oară în Marea Britanie la o cruciadă timp de 12 săptămâni care au participat mai mult de 2 milioane de persoane pe arena Harringay în nordul Londrei și chiar pe stadionul Wembley.

După întâlnirea personală a Reginei, Graham a fost invitat să predice la capelă privată a Reginei, de mai multe ori, inclusiv în Duminica Paștelui in anul 1995 i s-a oferit (dat, inmanat) chiar si un titlu de cavaler in 2001.

„Bunele maniere nu permit sa se discute detaliile unei vizite particulare la Majestatea Sa, insa socotesc (consider) ca este o femeie de o modestie rara si un caracter ales “ a scris in autobiografía sa: asa cum sunt”

Familia Regală se alătură președintelui Donald Trump, președintelui Obama și a altor foști președinți americani, în a aduce un omagiu evanghelistului , salutat ca cel mai influent predicator în secolul XX.

sursa: http://logosul.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: