Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Un copil de la țară a ajuns peste ani “predicatorul Americii”


Un copil de la țară a ajuns peste ani “predicatorul Americii”

Istoria s-a repetat și în cazul lui Billy Graham, care s-a întrebat mereu cum de un copil de la o fermă a ajuns un predicator care să ducă Evanghelia la peste 250 de milioane de oameni in persoană plus la alte sute de milioane pe calea internetului. Dar Dumnezeu alege după inima Lui și nu după pofta noastră.

Dumnezeu l-a ales pe Moise din faliment, după 40 de ani păștea tot oile socrului său, nu avea nicio oaie pe nume personal. Nu l-a vrut pentru bani pentru că Dumnezeu avea totul. L-a vrut bâlbâit și fricos pentru ca să nu-și însușească niciodată succesul celei mai mari eliberări din istorie a unui popor captiv.

L-a ales pe Ghedeon dintr-o ascunzătoare unde ascundea grâu de madianiți, când în țară erau destui “viteji” care ar fi vrut să sfâșie madianiții. Ghedeon a strigat: “Sabia Domnului și a lui Ghedeon!” Da, pentru că era sabia Domnului cea care izbăvea.

L-a ales pe David care era un copil frumușel, cu o față blândă ca de înger, dar care avea să bată mai mulți filisteni decât Saul, care era cu un cap mai mare ca toți evreii. Dumnezeu a făcut dintr-un puști cu păr bălai spaima dușmanilor lui Israel, pentru că Dumnezeu nu avea nevoie de musculoși care trăgeau de “fiare”, ci de inimi care se țineau de Dumnezeu. Așa e și azi.

L-a ales pe Elisei, care era cu boii la câmp pentru a ara, timp în care “școlile proorocilor erau pline de oameni care așteptau chemarea lui Dumnezeu de a fi următorul Profet al lui Israel. Același criteriu de alegere – simplitate și smerenie. Elisei a fost chemat dar nu a cerut salariu, ci a sacrificat primul. Și-a ars boii aducând o jertfă Domnului! Apoi a primit putere de a face o ciorbă gustoasă chiar din mere otrăvitoare.

Dumnezeu alege pe cine vrea de unde vrea. Tot ce caută El este o inimă smerită în care să se vadă în întregime slava Sa!

https://www.facebook.com/search/top/?q=tony%20berbece

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21393 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: