Reclame
ULTIMELE STIRI

Un ateu își predă viața lui Isus și ajunge să vestească Evanghelia la peste 10.000 de tineri


Părinții lui Brian Barcelona au divorțat la vârsta de 10 ani în 2001. El a devenit un copil deprimat. La 15 ani s-a considerat ateu, dar bunica sa nu a încetat niciodată să vorbească despre Isus.

„Dumnezeu nu există”, a crezut el la acea vreme. În 2005, Brian a fost confuz și a așteptat ceva mai mult de la viața sa, care s-a schimbat miraculos când a mers la biserică cu un prieten de familie în 2007.

„Am fost complet în afara prezenței lui Dumnezeu”, spune Brian. „Cu toate acestea, Dumnezeu mi-a urmărit inima”. Brian a simțit puterea supranaturală a lui Dumnezeu în acea zi. „Lanțurile, poverile, pe care le-am purtat au început să cadă. Stările de depresie, sinucidere, amărăciune, resentimente, furie și pofte”, spune el.

Brian a început să plângă necontrolat. „Nu puteam vedea libertatea pe care o trăisem, dar ceva simțeam în inima mea”. Doi ani mai târziu, Brian, în vârstă de 18 ani, s-a dus la o adunare de tineret. În ziua următoare conferinței, Brian l-a simțit pe Domnul Isus spunându-i: „Vreau o mișcare care să salveze liceele din America”.

S-a simțit copleșit de ceea ce Dumnezeu îi cere să facă. În restul verii, Brian avea în vedere cum va începe. El s-a rugat și a postit iar când a început prima zi a școlii el a devenit agitat. După ce a vorbit cu profesorul că a condus clubul biblic în Elk Grove, lui Brian i-a fost permis să vorbească de două ori pe săptămână.

Nu a avut nici o pregătire și nici experiență. Doar pasiune și ascultare de Dumnezeu.
creștere Întâlnirea a început cu trei oameni care au început să plângă după ce Brian și-a împărtășit povestea. Vestea s-a răspândit și curând sala de clasă a fost plină. Deodată, viața lui a început să se schimbe.

Adolescenții au fost atinși și vindecați de gânduri de suicid, traume de abuz fizic și sexual, dependență de droguri, crize de identitate și multe altele.

Inimile lor au fost salvate. Întreaga familie a fost vindecată. Numărul seminarelor a crescut, iar în curând s-au alăturat alte școli. A numit “Seminarul lui Isus”, Brian a răspuns la chemarea lui Dumnezeu printr-un simplu act de ascultare, iar mii de adolescenți îl lăsau pe Isus să le vindece viața.

După două luni, Brian a început să se împărtășească la întâlnirile de două ori pe săptămână. Dumnezeu a făcut o treabă incredibilă când Brian a organizat o demonstrație la teatrul școlii. Ei au răspândit mii de pliante și s-au rugat. Aproximativ 200 de elevi au umplut scaunele și l-au acceptat Domnul Isus.

„Începusem să înțeleg adevărata întrebare. Patru luni mai târziu am avut 600 de studenți care s-au adunat în sala de gimnastică și și-au predat viața lui Isus.

„Liceul ăsta nu a mai fost la fel după aceea. Nu știam că acest lucru ar fi începutul unei noi mișcări misionare în America” spune Brian. În anul următor, Brian a mers la un liceu diferit și a predat mai multe studii. Saptamana dupa saptamana, sute de studenți au venit și au răspuns la Evanghelie „Ochii mei erau fixați în campusul liceului din orașul meu și nimic nu mi-a putut schimba credința crezând că Isus îi va salva pe acești studenți”, spune Brian.

Misiune – În 2010, Brian predica în șase campusuri liceale. Diferitele „Seminarii ale lui Isus” împrăștiate în California unde au avut 500 de spații puse la dispozitie. În 2013, Brian a organizat proiecte de misiune pentru studenți, iar astăzi mii de persoane se întâlnesc la mai multe întâlniri în licee din California, în fiecare săptămână.

Începând cu anul trecut, au primit o medie de 10.000 de studenți în fiecare săptămână. „O voce este mai mult decât o mișcare sau o lucrare, este un mesaj. Acest mesaj este simplu „, spune Brian. „Fiecare mesaj are nevoie de un mesager și este sarcina noastră.”

citeste mai mult: http://logosul.ro/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22116 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: