Reclame
ULTIMELE STIRI

Bonnke, în vârstă de 78 de ani a vorbit la cruciada din Lagos în noiembrie 2017. Evenimentul a durat cinci zile și au participat peste 1.7 milioane de oameni.

Sustine. Dumnezeu te va rasplatii! Proiect CT

$5.00


Christ for All Nations, lucrarea evanghelistului Reinhard Bonnke spune că 845.875 de nigerieni l-au acceptat pe Isus în viața lor în timpul ultimei sale cruciade care a avut loc la sfârșitul anului trecut în Nigeria.

„Noii convertiți au fost integrați în peste 8.000 de biserici din țară, pentru a fi învățați despre Împărăția lui Dumnezeu” a fost mesajul postat pe pagina organizației.

Bonnke, în vârstă de 78 de ani a vorbit la cruciada din Lagos în noiembrie 2017. Au participat peste 1.7 milioane de oameni și  a durat cinci zile.

„Folosim un sistem sofisticat, cu sute de calculatoare pentru introducerea datelor și zeci de mii de apeluri telefonice în fiecare zi, pentru a păstra legătura cu noii convertiți, integrându-i în biserici la care să participe și prezentându-i pastorilor bisericilor respective”, a spus Peter Vandenberg, vicepreședinte al CfaN.

Potrivit Christ for All Nations, roadele cruciadei sunt vizibile multe luni după ce acesta s-a terminat.

„Sute de pastori au raportat că, în prima duminică după cruciadă, au participat la servicii mii de persoane noi convertite”, a spus Vandenberg pe site-ul CfaN.

„Acest fenomen s-a repetat în fiecare duminică de atunci încoace. Sute de oameni noi vin la bisericile lor în fiecare weekend. Glorie lui Dumnezeu!”

Ultima dată când Bonnke a avut un eveniment în Nigeria a fost în anul 2000, când 6 milioane de persoane au participat la cruciada care a durat cinci zile iar 3,4 milioane de oameni s-au hotărât să-L urmeze pe Hristos.

„În ultima zi, într-un singur serviciu, peste un milion de oameni au fost mântuiți”, i-a reamintit Bonnke lui Pat Robertson în ediția de joi a clubului The 700.

Bonnke spune că astfel de numere continuă să-l inspire să păstreze predicarea Evangheliei din întreaga lume. „Această cruciadă mi-a dat speranță pentru restul lumii”, a exclamat Bonnke entuziast. „Dacă Isus poate salva un milion de oameni într-o singură întâlnire, poate dura mai puțin de un an pentru ca toată America să fie mântuită.”

Renumitul evanghelist născut în Germania a înființat Christ for All Nations în 1974, iar de atunci peste 77 de milioane de oameni l-au acceptat pe Hristos prin slujirea organizației.

Bonnke spune că astfel de cifre uimitoare sunt posibile doar prin puterea și ungerea Duhului Sfânt.

„Am descoperit de-a lungul anilor că trezirea nu vine dacă nu predicăm Cuvântul lui Dumnezeu sub ungerea Duhului Sfânt”, a spus Bonnke. „Dacă avem numai predicare sau numai Duh Sfânt, avem putere fără scop sau scop fără putere. Trezirea vine prin îmbinarea celor două.”

Bonnke a „predat cheia slujirii” succesorului său, Daniel Kolenda, care este acum CEO al CfaN și a condus deja mulți oameni la Hristos în Africa.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/8255-nigeria-845-875-oameni-si-au-predat-viata-lui-isus-la-cruciada-lui-bonnke#ixzz56MDdkZ1s
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$2.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (21771 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: