ANUNTURI

Trei inimi frânte, zdrobite de durere

Ajută-mi, Doamne, Dumnezeul meu! Scapă-mă prin bunătatea Ta!

EUGENE a ispasit 63 de zile in inchisoare in greva foamei. Charlie Foulkes l-a vizitat pe Eugene in inchisoare si ne spune ca astazi nu a putut sa-i ia sange lui Eugene pentru ca circulatia ii e prea slaba. O alta veste ingrijoratoare este faptul ca apelul lui Eugene, sa-si vada fiul, nu este luat in considerare si dupa cum il cunoastem pe Eugene, asta il va determina sa mearga inainte cu greva foamei. Dumnezeu sa priveasca cu mila spre Eugene si sa-i dea putere si intelepciune sa se opreasca inainte de a se imbolnavi.

Charlie Foulkes: „Ziua 62. Am vorbit cu Eugene din nou azi. am confirmat cu el ca motivul pentru care nu i s-a putut lua sange pentru analize ieri, a fost acela pentru ca circulatia sangelui a fost prea slaba – sangele nu a mai venit afara. 😦 Ultimile noutati legale sunt ca Medway nu vrea sa considere acordarea contactului lui Eugene Lukjanenko cu fiul sau. Ca totdeauna, el vrea ca oamenii sa protesteze, si deci daca este cineva in acest grup care ar fi disponibil sa se prezinte la sudul Angliei va rog trimiteti-mi un mesaj sau spuneti aici de desubt. Va multumesc.

ENGLISH – Day 62. I spoke with Eugene again today. I have confirmed with him the reason they were not able to draw blood for tests yesterday, was because his circulation was too poor – the blood would not come out. 😦 The latest legal news is that Medway will not consider giving Eugene contact with his son. As ever, he would like people to protest, if there is anyone in this group who would be able to attend in the South of the UK, please would you send me a message or say so below. Thank you.

Implica-te si tu – adauga-te la grupul Pro Reintregirea Familiei aici – https://www.facebook.com/groups/952061404912581/

sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: