ANUNTURI

Protv.ro: Unul dintre liderii organizației Al-Qaeda a făcut apel la musulmanii ”de peste tot” să se revolte și să ucidă evreii și americanii, ca răspuns la decizia lui Donald Trump de a recunoaște Ierusalimul drept capitala Israelului.

Unul dintre liderii organizației Al-Qaeda a făcut apel la musulmanii ”de peste tot” să se revolte și să ucidă evreii și americanii, ca răspuns la decizia lui Donald Trump de a recunoaște Ierusalimul drept capitala Israelului.

Într-o înregistrare video care a fost dată publicității pe 22 ianuarie, Khalid Batarfi, care este lider Al-Qaeda, aripa Yemen, spune că decizia lui Donald Trump este ”o declarație a unui nou război Evrei-Cruciați” și că fiecare musulman are datoria de a elibera orașul sfânt, arată grupul de monitorizare SITE, citat de Times of Israel.

Niciun musulman nu are dreptul să cedeze Ierusalimul, indiferent de ce se întâmplă. Numai un trădător ar renunța și ar ceda!

Să se ridice (musulmanii) și să îi atace pe evreii și americanii de peste tot”, spune Khalid, într-un clip de 18 minute, intitulat ”Datoria noastră față de Ierusalimul nostru”.

Aceste declarații de război vin după ce Donald Trump a decis să mute ambasada SUA la Ierusalim, recunoscând acest oraș, în mod oficial, drept capitală a Israelului.

--

Vicepreşedintele american Mike Pence a dat luni asigurări, în faţa parlamentului israelian, că ambasada SUA la Ierusalim se va deschide până la finalul lui 2019, în urma deciziei preşedintelui Donald Trump de a recunoaşte Oraşul Sfânt drept capitală a Israelului, transmit AFP şi DPA, potrivit Agerpres.

Statele Unite fac ‘presiuni puternice’ asupra liderilor palestinieni pentru a reveni la masa negocierilor, a declarat Mike Pence cu privire la decizia conducerii palestiniene de a îngheţa contactele cu oficialii americani după anunţul lui Trump privind Ierusalimul.

citeste mai mult: https://stirileprotv.ro/stiri/international/cea-mai-veche-organizatie-terorista-al-qaeda-a-declarat-un-nou-razboi.html

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura