Reclame
ULTIMELE STIRI

VIDEO. O celebritate care era să nu fie și povestea sa pro-viață: Pam și Tim Tebow, mamă și fiu, participă vineri, 19 ianuarie 2018, la Marșul pentru Viață de la Washington, DC


Pam Tebow, mamă a cinci copii și bunică a altor cinci, misionar creștin și vorbitor motivațional pro-viață și pro-familie, se pregătește să ia cuvântul și la Marșul pentru Viață de la Washington, DC.

Vineri, 19 ianuarie 2018, are loc cea de a 45-a ediție a acestui eveniment anual care marchează legalizarea avortului în America, propunându-și să conștientizeze societatea cu privire la valoarea vieții începând de la concepție.

Fiul ei, Tim Tebow, o vedetă a fotbalului american, a povestit într-un interviu recent cum era să nu mai fie: medicii au îndemnat-o insistent pe mama lui să îl avorteze.

Întrebat cum a devenit persoana de astăzi, jucătorul a răspuns: „M-am născut în Filipine, într-o familie de misionari creștini și nașterea mea a fost foarte specială. Medicii au spus că nici măcar nu eram un bebeluș. Au spus că eram o tumoare”.

Frații săi mai mari nu l-au lăsat să uite aceasta, deoarece l-au poreclit „Timmy Tumoare” imediat după naștere. El a mai declarat că este în viață numai datorită credinței mamei sale.

„A fost o nebunie întreagă cu sarcina mamei și cu mine, dar ea s-a hotărât să asculte de cuvântul lui Dumnezeu, nu al doctorilor”.

Tim Tebow spune că întreaga lui viață este un miracol. „Simplul fapt că m-am născut a fost o minune: placenta nu era fixată, iar eu eram subnutrit. Însă am recuperat destul de repede”.

În finalul interviului, Tim Tebow le-a mulțumit părinților săi pentru rolul de modele și influența pe care au avut-o asupra vieții lui.

http://stiripentruviata.ro/

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$2.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (21742 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: