ANUNTURI

Puterea rugăciunii – Puncte de rugăciune, ianuarie 2018

 

  1. Pentru România (fiecare zi de vineri – post și rugăciune pentru România. (Ioel 2:1, 15), cu focalizare pe protecția țării)
    Anul 2018 este an pivot pentru România. Este anul celebrării a 100 de ani de existență a țării noastre iubite, România, pe harta lumii.

– Să ne rugăm pentru protecția hotarelor noastre și pentru anihilarea oricărei încercări de ciuntire a teritoriului României! Este și un an extraordinar, al noilor începuturi, în care TREBUIE să pășim cu multă ÎNDRĂZNEALĂ și PERSEVERENȚĂ.
– Să ne rugăm pentru un nou început pentru România, pentru eliberarea completă de influențele și legăturile comunismului. Să ne rugăm pentru IZBĂVIREA țării de influența comunistă.
– Comunismul a adus frică, manipulare, control, L-a scos pe Dumnezeu din viețile oamenilor, făcându-i pe oameni să se încreadă în oameni (conducătorii – statul care asigură cele necesare vieții). Să ne rugăm pentru ca acest blestem al încrederii în om (Ier 17:5) să fie rupt de peste populația României și oamenii să se întoarcă la Domnul, să intre în binecuvântarea Domnului (Ier 17:7-8)
– ROMÂNIA este într-un PUNCT PERICULOS – economic, social, internațional. ESTE PE PUNCTUL SĂ DEVIEZE de la principii de dreptate și democrație. Să ne rugăm ca ROMÂNIA să NU POATĂ FI DESTABILIZATĂ sau SCOASĂ DIN ALINIERILE ÎN CARE TREBUIE SĂ FIE PARTE. Să ne rugăm pentru ALINIEREA NAȚIUNII conform VOII DOMNULUI pentru România
– Să ne rugăm pentru o revărsare covârșitoare a puterii Duhului Sfânt, pentru o explozie a trezirii în România.
– Să ne rugăm pentru unitate în Biserică și în națiunea română.
– Să ne rugăm pentru conducătorii țării – ca fiecare să aibă revelația Domnului Isus, ca fiecare să aibă frica de Domnul și să nu mai acționeze sau să voteze contrar jurământului depus – de a sluji și apăra țara.
– Să ne rugăm pentru curățirea de corupție, pentru scoaterea fărădelegii din legile țării (Zaharia 5:1-11), din toate structurile statului. REFORMA JUSTIȚIEI – păstrarea independenței justiției față de puterea politică, pentru legi drepte cu respectarea principiilor de dreptate și adevăr. LEGILE JUSTITIEI – să fie legi bune, drepte, care să NU deschidă uși pentru manipulări și control.
– LEGILE ȚĂRII. Domnul protejează o națiune și prin legile care o guvernează. Dacă prin legile României se deschid uși pentru fărădelege, (acceptarea – prin lege- a unor păcate numite urâciuni de Domnul), țara noastră va fi expusă atât asaltului întunericului într-un mod greu de imaginat cât și judecăților Domnului!
– Familii. Conștientizarea celor ce trăiesc în concubinaj că trăiesc în păcat și întoarecerea lor spre Dumnezeu
– Protejarea copiilor de educația sexuală demonică
– PACEA, UNITATEA NAȚIONALĂ și INTEGRITATEA TERITORIALĂ a României
– Parteneriatul cu NATO, UE, SUA, țările vecine. România să fie ALINIATĂ în relațiile internaționale, conform voii Domnului
– Să ne rugăm intens ca România să-și mute ambasada din Israel la Ierusalim, cât mai repede.
– Protecție față de acțiuni agresive si tendințele expansioniste, față de România, ale Rusiei, Ungariei, Turciei și OPRIREA lor
– Protecție față de destabilizări interne economice, sociale, de lovituri militare, forme de terorism/sabotaj în România, atacuri cibernetice;
– Protecția țării de asaltul spiritului islamic (val de refugiați, moscheea din București).
– Dezvoltarea ECONOMIEI românești
– Protecția țării și a populației de epidemii, dezastre naturale- furtuni violente, inundații și cutremure mari- PS 91.

  1. Pentru Biserica Domnului din România, continuăm să ne rugăm pentru:

– Trezirea copiilor, a adolescenților – implicarea lor în rugăciune, în slujire.
– Lucrarea Duhului Sfânt în Biserica Domnului din Români Să ne pocăim de împotrivirea noastră la lucrarea Duhului Sfânt
– Eliberarea prinșilor de război. Să ne rugăm pentru creștinii persecutați din lume.

  1. Israel – pentru pacea și nedivizarea Ierusalimului

Lista completă a punctelor de rugăciune pe luna ianuarie o puteți găsi și descărca la următorul link http://prayernet.ro/punctele-de-rugac…

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: