Reclame
ULTIMELE STIRI

Cum poți auzi vocea lui Dumnezeu?


Cineva făcuse la un moment dat o afirmație cu privire la un articol publicat undeva, spunând: „Articolul acesta este tipic multor cărți pe care le-am citit. Toți vorbesc despre faptul că trebuie să facem ceea ce Duhul Sfânt ne vorbește, dar cum putem recunoaște vocea lui Dumnezeu?”

Vestea bună este că Dumnezeu dorește să ne vorbească și putem știi cum să discernem vocea Lui.

Dumnezeu dorește să aibă părtășie și să comunice cu noi. Este o comunicare în ambele sensuri. De ce? Deoarece nu poți vorbi despre o relație dacă nu există un dialog adevărat. Cum putem ajunge să cunoaștem o persoană? Comunicând cu ea! Vorbindu-i și ascultând-o. La fel este și în relația noastră cu Dumnezeu. El vorbește, noi ascultăm. Când noi vorbim, El ne ascultă.

Dumnezeu ne iubește atât de mult încât L-a trimis pe Fiul Său ca să moară pentru noi, pentru ca prin Isus să restaureze părtășia cu noi. În cartea Evrei vedem cum putem intra în prezența lui Dumnezeu, „… fiindcă prin sângele lui Isus avem o intrare slobodă în Locul Preasfânt, pe calea cea nouă şi vie pe care ne-a deschis-o El” (Evrei 10:19-20a). El dorește de asemenea să fim împliniți, binecuvântați și să propășim în planul pe care-L are cu viețile noastre – pentru ca noi să fim reflexia dragostei și binecuvântării Sale pe pământ. În Ieremia 29:11 Domnul subliniază foarte clar intențiile Lui pentru tine și pentru mine: „Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.”

În Geneza 3:8a vedem că „…au auzit glasul Domnului Dumnezeu care umbla prin grădină în răcoarea zilei…” Acesta este modul în care Dumnezeu dorește și astăzi să Se relaționeze la noi. Este dorința Lui să umble și să comunice cu copiii Lui.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/viata-spirituala/intimitate-cu-dumnezeu/7859-cum-poti-auzi-vocea-lui-dumnezeu#ixzz53xp3s8iJ
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (20826 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: