Reclame
ULTIMELE STIRI

Noi descoperiri care confirmă relatarea potopului biblic


Doctorul creștin în geologie, Tim Clarey, a anunţat descoperirea unor cioturi de copaci fosilizați în Antarctica, lucru care confirmă relatarea biblică a potopului universal, aşa cum este descris în cartea Genezei din Biblie.

Într-o postare pe website-ul Institutului pentru Cercetări Creaţioniste, Clarey a scris:

„Un grup de cercetători conduşi de către Erik Gulbranson, a descoperit o pădure de copaci fosilizaţi în Antarctica. Gulbranson, care este profesor de paleontologie la Universitatea Winsconsin-Milwaukee, spune că aceasta pădure este cea mai veche descoperită vreodată în regiunea Polului Sud. Copacii găsiţi în munţii din regiunea muntoasă transantarctica sunt din soiurile perene, foioase şi gingko. Descoperirea lor nu constituite o surpriză pentru oamenii care cred relatarea biblică a potopului”.

Echipa lui Erik Gulbranson a descoperit pădurea fosilizată în timp ce făceau cercetări minuţioase în regiunea nelocuită a Polului Sud.

„Se ştia că există fosile în Antarctica încă din perioada expediţiei lui Robert Falcon Scott din anii 1910-1912”, a declarat Gulbranson. „Totuşi, cea mai mare parte din Antarctica este încă nedescoperită. Există munţi încă neexploraţi şi poţi fi chiar prima persoană care escaladează un anumit munte”.

Cercetătorii cred că aceşti copaci antici erau verzi acum 260 de milioane de ani, înainte ca un fenomen de extincţie masivă să ducă la dispariţia lor. „Aceste fosile ne pot ajuta să aruncăm o privire în perioada de dinaintea dispariţiei lor şi să ne ajute să înţelegem cauzele acestui fenomen”, a mai spus Gulbranson.

„Era permiană s-a sfârşit acum 251 de milioane de ani cu o perioadă de extincţie în masă, odată cu schimbarea erelor glaciare. Peste 90% din speciile de pe pământ au dispărut, inclusiv pădurile polare”, conform unui raport al cercetătorilor de la Universitatea Wisconsin-Milwaukee.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/8103-noi-descoperiri-care-confirma-relatarea-potopului-biblic#ixzz53biYZby8
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21411 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: