ANUNTURI

Regele Mihai – Ce carte preţuiţi mai mult de oricare? Biblia, fără doar şi poate.

Da, dreptatea… Mulţi spun: „Eu am dreptate.” Într-un fel, fiecare are dreptate. Dar chestiunea nu este cine are dreptate, ci unde este dreptatea. Dreptatea este totuna cu adevărul. Noi ştim unde este adevărul, dar parcă ne vine peste mână să credem că este atât de aproape şi atât de uşor de dobândit. Noi îl căutăm de cele mai multe ori departe, în locuri inaccesibile. Când Pilat l-a întrebat pe Cristos: „Ce este adevărul?” – Cristos a tăcut. Ar fi trebuit să întrebe: „Unde, în cine este adevărul?” Celor apropiaţi lui, Cristos le-a spus: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa.” Celor apropiaţi, adică ucenicilor. În faţa lui Pilat a tăcut. Degeaba i-ar fi destăinuit şi lui unde, în cine se află adevărul. Omul aştepta răspuns la o altă întrebare. 

Citeste – <a class=”jp-relatedposts-post-a” title=”Regele românilor, Regele Mihai, a plecat!

Regele românilor, Regele Mihai, a plecat! Conştienţi că nu se va mai întoarce, ne rugăm bunului Dumnezeu să Îi binecuvânteze şi să Îi mângâie pe toţi cei din familie şi pe toţi monarhiştii. Regele creştinilor, Domnul Isus Cristos, a plecat Acasă, dar va reveni curând să îi ducă pe cei…” href=”https://rodiagnusdei.wordpress.com/2017/12/05/regele-romanilor-regele-mihai-a-plecat/&#8221; rel=”nofollow”>Regele românilor, Regele Mihai, a plecat!

Mama era o credincioasă. Fără credinţă, n-ar fi reuşit să treacă peste atâtea suferinţe. Poate că ea găsise cu mult înainte mea reazemul despre care spuneam că începusem să-i simt lipsa. Poţi să te ocupi de orice, de politică, de industrie, de literatură… dar nu în afara credinţei în Dumnezeu. Dacă Europa a avut de suferit mai mult decât oricând în secolul acesta este pentru că s-a îndepărtat de El cu bună ştiinţă, pentru că a vrut să vadă dacă popoarele pot să supravieţuiască fără credinţă. Nu, nu pot să supravieţuiască decât coborând sub condiţia umană.

Când lipseşte credinţa, nu mai poţi deosebi între bine şi rău. Bâjbâi, te rătăceşti, azi mergi după unul, mâine după altul şi până la urmă spui că nu există nimeni care să cunoască adevărul sau că adevărul nu există.

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2017/12/17/regele-mihai-ce-carte-pretuiti-mai-mult-de-oricare-biblia-fara-doar-si-poate/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: